Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μέγκαν Φοξ: Ενοχλήθηκε όταν τη φίλησε στο λαιμό ο Μασίν Γκαν Κέλι (Βίντεο)

Η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ ενοχλήθηκε όταν ο σύντροφός της τη φίλησε στο λαιμό – «Και οι διασημότητες είναι άνθρωποι», λέει μια πηγή – Δείτε το βίντεο

Η Μέγκαν Φοξ και o Μασίν Γκαν Κέλιβρέθηκαν στο κόκκινο χαλί για τα «Daily Front Row Fashion Awards» στο Μπέβερλι Χιλς. Ενώ έδειχναν εντυπωσιακοί και φανταχτεροί με τα ρούχα που είχαν επιλέξει από την άλλη φάνηκε να μην είναι και στα καλύτερά τουςεκείνο το βράδυ.

Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί για να τιμήσει τη στιλίστρια Maeve Reilly, αλλά δεν φάνηκε να το απολαμβάνει και να είναι χαρούμενο. Το «Footwear News» απαθανάτισε την αμήχανη στιγμή που ο Μασίν Γκαν Κέλι, με ένα ποτό στο χέρι, πηγαίνει από πίσω για να φιλήσει τη Μέγκαν Φοξ στο λαιμό.

Εκείνη απομάκρυνε γρήγορα το κεφάλι της από κοντά του και του έριξε ένα παγωμένο βλέμμα πριν πατήσει στο κόκκινο χαλί για να βγάλει φωτογραφίες.

Εκείνος από την πλευρά του δεν φάνηκε να ντρέπεται και κράτησε το χαμόγελο στα χείλη του την ώρα που η αρραβωνιαστικιά τουαπομακρύνθηκε από κοντά του.

«Και οι διασημότητες είναι άνθρωποι και έχουν τις κακές τους στιγμές. Οι θαυμαστές τους δεν πρέπει να ανησυχούν, καθώς το ζευγάρι έχει μιλήσει συχνά για την άμεση σύνδεσή του από την πρώτη του συνάντηση», είπε πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Δηλώσεις αγάπης

«Κοίταζα τα μάτια του και ένιωθα την πιο ανόθευτη, ευγενική και καθαρή ψυχή. Η καρδιά μου κλείδωσε αμέσως και ήξερα ότι την πάτησα. Είναι η δίδυμη φλόγα μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η ηθοποιός λίγο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, με τον τραγουδιστή να προσθέτει πως οι δυο τους είναι τα δύο κομμάτια μιας ψυχής που επιτέλους ενώθηκαν.

Ο Μασίν Γκαν Κέλι από τη μεριά του απέδειξε ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Από έφηβος ακόμα, είχε δηλώσει ξεκάθαρα την επιθυμία του να «κατακτήσει» την όμορφη ηθοποιό.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Ιανουάριο κατά τη διάρκεια διακοπών στο Πουέρτο Ρίκο, όπου ερωτεύτηκαν για πρώτη φορά. Μια πηγή είπε στο «People» ότι η Φοξ ήταν «ενθουσιασμένη που αρραβωνιάστηκε» τον MGK.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Instagram που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00