Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μέμος Μπεγνής: Ποιες ήταν οι δυσκολίες στα γυρίσματα του «Μη μου λες αντίο» (Βίντεο)

Μπεγνής

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

«Από το ‘Άκρως Οικογενειακών»’ θυμάμαι τα χρόνια της αθωότητας, το ξεκίνημά μου. Το ‘Άκρως Οικογενειακών’ μέχρι και σήμερα κάνει τεράστια επιτυχία. Η Ναταλία Τσαλίκη και ο Γιάννης Μπέζος με αγκάλιασαν στο ξεκίνημά μου. Από το ‘Μη μου λες αντίο’ θυμάμαι το μεγάλο στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου, ήταν η πρώτη φορά ως πρωταγωνιστής. Υπήρχαν τεράστιες δυσκολίες στα γυρίσματά του, είχε απίστευτο κρύο, δεν μπορούσα να μιλήσω από το κρύο».

Ο ηθοποιός αναφέρεται στα social media και την σχέση που διατηρεί με αυτά.

«Με τα social media έχουν ισοπεδωθεί όλα. Δεν υπάρχει το star system είναι όλα ισοπεδωμένα. Παλιά οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πιο έντονες, ταυτιζόταν ο κόσμος με τον ρόλο που έκανες».

Για τις συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του λέει:

«Έχω αντιμετωπίσει τοξική συμπεριφορά σε θίασο, σηκώθηκα και έφυγα πριν ξεκινήσει η παράσταση. Πρέπει να φεύγουμε από τις τοξικές συμπεριφορές, δε θα κλείσει καμία πόρτα. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία. Είμαι υπέρ της ψυχοθεραπείας άλλα όταν υπάρχει σοβαρός λόγος. Όταν χωρίζει κάποιος και πάει για ψυχοθεραπεία, το θεωρώ αμερικανιά. Είναι μία μόδα που έχει έρθει από το εξωτερικό το να θέλουμε τον ψυχοθεραπευτή μας για τα πάντα».

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μία παιδική παράσταση με τη Ναταλία Δραγούμη και από τον χειμώνα ετοιμάζει «κάτι στην τηλεόραση και στο θέατρο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου