Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δάφνη Λαμπρόγιαννη – Σπύρος Παπαδόπουλος: H «άψογη» συνεργασία τους που έγινε ξέσπασμα οργής

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και ο Σπύρος Παπαδόπουλος σταμάτησαν την θεατρική του συνεργασία – Δείτε τι έλεγαν πριν τα «σπάσουν» στην παράσταση «Sexy Laundry»

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν στο θέατρο Κάππα με την παράσταση «Sexy Laundry» που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος , η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποφάσισε να αποχωρήσει αιφνιδίως όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης από τον δικηγόρο της.

Η γνωστή ηθοποιός στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι την 1η Απριλίου, μετά το τέλος της παράστασης δέχτηκε ένα αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής από τον Σπύρο Παπαδόπουλο που την έκανε να συνειδητοποιήσει πως δεν πρόκειται για μια απλή ασυμβατότητα χαρακτήρων.

Η παράσταση «Sexy Laundry» αποτελούσε ένα από τα πιο επιτυχημένα θεατρικά έργα της σεζόν και είχε απανωτά sold out, γεγονός που έκανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να σκέφτεται να το συνεχίσει για δεύτερη χρονιά. Βέβαια, χωρίς την Δάφνη Λαμπρόγιαννη κάτι τέτοιο πλέον δεν είναι στα σχέδια του.

Τι έλεγαν λίγους μήνες πριν για τη συνεργασία τους

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega. Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για την παράσταση και την συμπρωταγωνίστριά του Δάφνη Λαμπρόγιαννη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ότι εκείνη την ημέρα θα έπαιζαν για τελευταία φορά μαζί.

«Δεν θα την έκανα αυτή την παράσταση αν δεν μου έλεγε «ναι» η Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Είναι μια σπουδαία ηθοποιός και θεώρησα ότι ειδικά σε αυτό το πράγμα μπορούμε να συνυπάρξουμε. Μου κόλλησε πολύ στο μυαλό και ευτυχώς που συνέβη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 31 Ιανουαρίου η Δάφνη Λαμπρόγιαννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε μιλήσει για τη συνεργασία της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Είναι πολύ ντροπαλός ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Με τον Σπύρο έχουμε κοινούς κώδικες σχετικά με το πώς μπορεί να είναι η υποκριτική. Οπότε συναντιέσαι γρήγορα κι έτσι παρόλο που δε γνωριζόμαστε είναι σαν να γνωριζόμαστε πάρα πολύ πάνω στη σκηνή. Το έργο είναι κατά βάση κωμωδία αλλά έχει πολλές πλευρές και πολλά συγκινητικά κομμάτια. Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί με τον Σπύρο. Είμαστε πολύ καλά με τον Σπύρο. Έχουμε μια ανταποδοτική τρυφερότητα και είναι πολύ ωραίο αυτό», είχε δηλώσει η γνωστή ηθοποιός.

Από την άλλη ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε αναφέρει στην εκπομπή «Ελένη»: «Δική μου ήταν η ιδέα επειδή λέγαμε με τη Δάφνη χρόνια να συνεργαστούμε γιατί αρέσουμε ο ένας στον άλλον. Όταν μου έφερε το έργο η μεταφράστρια, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου είπα αν δεχτεί η Δάφνη θα το κάνω αλλιώς δεν θα το κάνω.

Την παρακολουθούσα χρόνια στο θέατρο γι’ αυτό ήθελα μετά μανίας να δουλέψουμε μαζί. Η αλήθεια είναι ότι σπάνια μου συμβαίνει και όποτε μου συμβαίνει το χαίρομαι πάρα πολύ, τη χαζεύω την ώρα που παίζει. Γίνομαι κι εγώ θεατής. Είναι μια ολοκληρωμένη ηθοποιός.

Η Δάφνη είναι μια έξοχη κωμική ηθοποιός αλλά δεν είναι μια κωμική ηθοποιός είναι μια έξοχη ηθοποιός. Να πω να προσέχει τον εαυτό της, όπως και το κάνει. Να αγαπάει τον εαυτό της που το χρειάζεται αυτό γιατί έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και από ότι λέμε θα το πάμε και του χρόνου».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου