Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Καπετάνιος: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν 12 χρόνια φίλοι» (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε το Γιάννη Καπετάνιο, ο οποίος μίλησε για την εποχή που δούλευε ως νεκροθάφτης και βοσκός, την απώλεια του αδελφού του και τον λόγο που δεν πήγε στην κηδεία, αλλά και τη 12χρονη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Στο χωριό μου έβοσκα κοπάδια και έκανα με 1000 δραχμές τον νεκροθάφτη. Τη δουλειά του νεκροθάφτη τη θεωρούσα φυσιολογική», περιέγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Μπάρκαρα στα καράβια, πήγα στην Αμερική λαθραία. Έπλενα πιάτα, έφτιαχνα ντόνατς, πίτσες, δούλευα 6 το απόγευμα με 6 το πρωί», συνέχισε.

Αναφερόμενος στους Έλληνες πρωταγωνιστές που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo ο ίδιος είπε ότι: «Ήταν νευρικό παιδί ο Κιμούλης, αλλά ήταν και πολύ δοτικός, με έπαιρνε στο σπίτι της μάνας του και στο εξοχικό του».

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν 12 χρόνια φίλοι, πήγαινα στο σπίτι του, κάναμε παρέα», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και για το πώς γνωρίστηκε με τη σύντροφό του, ο Γιάννης Καπετάνιος αποκάλυψε ότι «Με τη σύντροφό μου γνωριστήκαμε στο καμαρίνι, την έψαξα, την βρήκα και είμαστε μαζί 7 χρόνια».

«Έφυγε ο αδελφός μου από τη ζωή, έπαιζα στο θέατρο και δεν πήγα ούτε στην κηδεία του», σημείωσε ο ίδιος σχετικά με τις δύσκολες στιγμές στη δουλειά του.

Σχολιάζοντας το θέμα των πληρωμών των ηθοποιών από τις επαναλήψεις των σίριαλ που προβάλλονται, ο Γιάννης Καπετάνιος είπε γελώντας ότι «Από τις επαναλήψεις πληρωνόμαστε πλουσιοπάροχα! 1,2 ευρώ το επεισόδιο. 7 επεισόδια στο «Κωνσταντίνου & Ελένης» 15 ευρώ».

Ο Γιάννης Καπετάνιος εμφανίζεται στην παράσταση «Χαμός στο ίσωμα» στο θέατρο «Περοκέ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00