Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: «Για μένα ήταν το πιο ακραίο και σοκαριστικό»

“Είναι το μόνο αρνητικό που μου έχει συμβεί” εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή, με αφορμή την παράσταση «Σιωπηλή Λίμνη» στο θέατρο Επί Κολωνώ, στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Θάνο Ξάνθο. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στις ακραίες συμπεριφορές που έχει βιώσει στον καλλιτεχνικό χώρο και τα «όχι» στη διαδρομή της.

Υπήρξαν κακοποιητικές στιγμές στην καριέρα σας, που σας έκαναν να αποχωρήσετε από δουλειά;

Όχι δεν έχω αποχωρήσει, γιατί μπόρεσα και ισορρόπησα την κατάσταση. Φυσικά δεν ήταν κάτι ακραίο, αλλιώς θα είχα φύγει, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ακραίες συμπεριφορές έχετε βιώσει μέσα από την δουλειά;

Την έχω μοιραστεί ξανά την εμπειρία μου γι’ αυτό που είχε γίνει τότε και είχε αναφέρει και η Τζένη Μπότση, περί σεξουαλικής παρενόχλησης. Αυτό για μένα ήταν το πιο ακραίο και σοκαριστικό. Είναι το μόνο αρνητικό και ακραίο που μου έχει συμβεί. Από εκεί και πέρα, οι κακές συνεργασίες πάντα υπάρχουν, δεν μπορεί να είναι όλα ρόδινα. Λεκτική βία, σωματική βία δεν έχω βιώσει.

Σας έχει τύχει να πείτε κάποια «όχι» μέσα στην καριέρα σας, τα οποία ύστερα μετανιώσατε;

Τα όχι που έχω πει, τα μετάνιωσα μετά από λίγο αλλά αργότερα κατάλαβα ότι υπήρχε κάποιος λόγος που τα είπα και δεν έκανα κάτι. Έχω μάθει να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου στη δουλειά και ξέρω ότι αν δεν το κάνω, δεν θα μου βγει σε καλό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου