Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Κέβιν Σπέισι ζητά να απορριφθεί η αγωγή του Άντονι Ραπ, που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση

Η νομική ομάδα του ηθοποιού βρέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου κι αφού υποστήριξε πως δεν ισχύουν τα λεγόμενα του Άντονι Ραπ, ζήτησε να μην προχωρήσει η υπόθεση

Ο Κέβιν Σπέισι συνεχίζει την προσπάθειά του για να αναιρέσει τις κατηγορίες του Άντονι Ραπ για σεξουαλική επίθεση.

Ο ηθοποιός τον κατηγόρησε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά, όταν εκείνος ήταν 14 χρονών και ο Σπέισι 26. Ο ίδιος ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν το περιστατικό.

Δημοσίευμα του Deadline αναφέρει ότι η ομάδα υπεράσπισης του Σπέισι εμφανίστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου στις 8 Απριλίου για να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του Ραπ και υποστήριξε ότι η φερόμενη κακοποίηση δεν έγινε ποτέ. Ζητήθηκε επίσης, από τον δικαστή να απορριφθεί η αγωγή του ηθοποιού.

Η μήνυση που έκανε ο ηθοποιός καταγγέλει τον Κέβιν Σπέισι για επίθεση, κακοποίηση, αλλά και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.

Ισχυρίζεται ότι όταν ήταν 14 ετών, βρέθηκε σε ένα πάρτι στην ιδιωτική κατοικία του τότε 26χρονου Σπέισι στο Μανχάταν και εκείνος, όντας μεθυσμένος, του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού αναγνωρίζουν ότι ο Ραπ ήταν στο σπίτι του Σπέισι την εν λόγω νύχτα και παραδέχονται ότι ο πελάτης τους είχε σωματική επαφή με τον ανήλικο, όμως ισχυρίζονται ότι το άγγιγμα δεν ήταν σεξουαλικό, διήρκεσε λιγότερο από ένα λεπτό και ότι ο Ραπ κατάφερε να απεμπλακεί από την επαφή με τον Σπέισι χωρίς καμία αντίσταση.

Σύμφωνα με τη νομική του ομάδα, ο Σπέισι «αρνείται κατηγορηματικά» ότι συνέβησαν έτσι τα πράγματα με τον Ραπ.

Εκτός από τον Ραπ, ο Αμερικάνος ηθοποιός κατηγορήθηκε από εννιά ακόμα άνδρες -ανάμεσά τους και έφηβοι- για σεξουαλική επίθεση, κακοποίηση και απόπειρα βιασμού, όμως καμία κατηγορία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ενώ πολλές από αυτές έχουν παραγραφεί ή και αποσυρθεί, καθώς οι άνθρωποι που κατέθεσαν αρνήθηκαν να δημοσιοποιήσουν την ταυτότητά τους.


Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00