Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ναταλία Γερμανού για Μάρκο Σεφερλή: «Η φράση για τον “βιαστή” ήταν απαράδεκτη»

«Επειδή είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος πίστευα, ήλπιζα κι ευχόμουν ότι θα την είχε δει στο κείμενό του και θα είχε πει όχι μάγκες, αυτό δεν μπαίνει», είπε η παρουσιάστρια

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της πήρε θέση για τις αντιδράσεις που υπήρξαν με το Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή και τη φράση που προκάλεσε πλήθος σχολίων.

«Θα σας πω την άποψή μου. Τον Μάρκο τον γνωρίζω χρόνια, τον έχω φιλοξενήσει σε εκπομπές μου. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός κι όποτε έχουμε βρεθεί, έχω διασκεδάσει. Ο Μάρκος Σεφερλής όταν είναι καλεσμένος ή αυτοσχεδιάζει στο θέατρο κι είναι διαδραστικός, πολλές φορές είναι πολύ αστείος. Το κάνει ωραία. Δεν ξέρω ποιος του έγραψε αυτήν την ατάκα ότι είδα ένα βιαστή στο δρόμο κι ότι άρχισα να τρέχω και τι έγινε, δεν τον πρόλαβα. Παρόλα αυτά στην Ελλάδα του 2022 κι έχουμε δύο πολύ γνωστούς συναδέλφους του να βρίσκονται προφυλακισμένοι για το αδίκημα του βιασμού, δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η ατάκα. Επειδή είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος πίστευα, ήλπιζα κι ευχόμουν ότι θα την είχε δει στο κείμενό του και θα είχε πει όχι μάγκες, αυτό δεν μπαίνει», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης πρόσθεσε: «Με κάθε σεβασμό στο κοινό του Μάρκου, που είναι μεγάλο, γελά, ξεδίνει και γεμίζει το χώρο που εμφανίζεται ότι καλό θα ήταν να υπάρχει λίγο φιλτράρισμα ειδικά τέτοιες εποχές και σε τέτοιου είδους αστεία. όντως αυτή η φράση ήταν απαράδεκτη και θα το κλείσω με κάθε αγάπη προς τον άνθρωπο Μάρκο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00