Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Αβρίλ Λαβίν είπε το μεγάλο «ναι» στον αγαπημένο της (Εικόνες)

Ο ράπερ Mod Sun έκανε πρόταση γάμου στη ροκ σταρ κάτω από τον πύργο του Άιφελ – Δείτε φωτογραφίες

Μετά από έναν μόλις χρόνο σχέσης, η Αβρίλ Λαβίν αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της.

Η Καναδή τραγουδίστρια έκανε γνωστό το ευτυχές γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών που δείχνουν την ίδια και τον ράπερ, που είναι γνωστός στο κοινό ως «Mod Sun» τη στιγμή, που της ζητάει να τον παντρευτεί.

Κοιτούν ο ένας τον άλλο με εμφανή τρυφερότητα, ενώ τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους μαρτυρούν την ευτυχία τους.

«Ναι! Θα σε αγαπώ για πάντα. Κυριακή 27 Μαρτίου 2022», έγραψε η Αβρίλ Λαβίν στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια που άφησαν οι διαδικτυακοί της φίλοι κάτω από την ανάρτησή της για να της στείλουν τις ευχές τους, ο αγαπημένος της έγραψε κι εκείνος κάτι για τη μέλλουσα γυναίκα του: «Σε αγαπώ τόσο πολύ. Για πάντα, άγγελέ μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avril Lavigne (@avrillavigne)

Ο ράπερ έκανε κι εκείνος μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους. «Την μέρα που γνωριστήκαμε, ήξερα ότι εσύ ήσουν η μία. Μαζί για πάντα, μέχρι να τελειώσουν οι μέρες μας. Είχα ένα όνειρο, να σου κάνω πρόταση γάμου στο Παρίσι. Έβγαλα ένα δαχτυλίδι και σου ζήτησα να το φορέσεις. Ήμουν γονατιστός, καθώς σε κοιτούσα στα μάτια. Είσαι πολύ όμορφη, τόσο που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Σου έπιασα το χέρι και πήρα μια τελευταία ανάσα… Είπα “θα με παντρευτείς;” κι είπε “ναι”. Σε αγαπώ, Αβρίλ», έγραψε στη λεζάντα.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μόλις έναν χρόνο. Πριν την Αβρίλ Λαβίν, ο Mod Sun έβγαινε με δύο επίσης, διάσημες γυναίκες. Η πρώτη ήταν η Τανά Μόντζου, γνωστή YouTuber της Αμερικής και η δεύτερη ήταν η Μπέλα Θορν, η ηθοποιός της Disney, που παράτησε την υποκριτική για το OnlyFans. Η Αβρίλ Λαβίν ήταν σε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο, Φίλιπ Σάροφιμ, με τον οποίο χώρισε το 2019. Έκτοτε, δεν είχε άλλη σοβαρή σχέση.

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Φεβρουάριο του 2021. Μάλιστα, τότε είχαν συνεργαστεί στο τραγούδι «Flames» και ο ράπερ εμφανίστηκε με ένα τατουάζ στον αυχένα του με το όνομα της τραγουδίστριας.

avril

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00