Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Μιχαλοπούλου: Δουλεύω σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για να μαζέψω ένσημα

Μιλάει για τη συμμετοχή της στο «GNTM», τις πόρτες που άνοιξε αλλά και… έκλεισε, ενώ αποκαλύπτει το επάγγελμα που ασκεί την παρούσα περίοδο.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM ενώ την είδαμε να συμμετέχει και στη Φάρμα, μίλησε μεταξύ άλλων, στη Χριστιάνα Κοχλατζή για τη συμμετοχή της στο «GNTM», τις πόρτες που άνοιξε αλλά και… έκλεισε, ενώ αποκαλύπτει το επάγγελμα που ασκεί την παρούσα περίοδο.

«Επειδή συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου και επειδή δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να ασκώ πίεση, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Επειδή ήμουν όμως αρκετούς μήνες χωρίς δουλειά, τρελάθηκα μέσα στο σπίτι και έπιασε δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να μαζέψω τα ένσημα», είπα αρχικά η πρώην παίκτρια του GNTM.

Και συνέχισε: «Το GNTM μου άνοιξε πόρτες στον χρηματικό τομέα, όμως έχει κλείσει και πόρτες. Καλό μου έκανε το GNTM γιατί καταρχάς πήρα εμπειρία. Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει το μαγιό τους, δεν θα διαλέξει εμένα γιατί ο κόσμος αυτόματα, μπορεί να δει εμένα και όχι το μαγιό. Αυτό δεν το λέω με καμία έπαρση είναι γεγονός».

Όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αιμμαγγείωμα, η Μαρία Μιχαλοπούλου δήλωσε: «Η ζωή μου θα αλλάξει αρκετά μόλις κάνω το χειρουργείο στο χέρι μου, αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος ούτε οι δικοί μου άνθρωποι. Εγώ μπορεί να χτένιζα τα μαλλιά και αυτό μπορεί να πρηζόταν. Φοβάμαι ότι αν πέσω και το χτυπήσω, θα πεθάνω. Μικρή πάθαινα κρίσεις πανικού και λιποθυμούσα από το φόβο μου στην ιδέα ότι θα το χτυπήσω…».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου