Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κώστας Κόκλας: Οι ηθοποιοί της τηλεόρασης έχουμε δεχτεί μπούλινγκ (Βίντεο)

Ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στο γκέι φιλί στην «Τούρτα της μαμάς», για τα «Εγκλήματα» αλλά και τους θεατρικούς ηθοποιούς που σνομπάρουν τους συναδέλφους τους όταν κάνουν τηλεόραση.

O Κώστας Κόκλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» που παρουσιάζουν ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος στην ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός που εδώ και 20 χρόνια χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό πολύ γέλιο μέσα από τους ρόλους που υποδύεται μίλησε για την «Τούρτα της μαμάς» αλλά και τη συνάντησή του με τη σταθερή τηλεοπτική του σύζυγο, Καίτη Κωνσταντίνου.

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε για τα παιδικά χρόνια και αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση στα 15 του να γίνει ηθοποιός.

«Η επιστροφή μου στην ΕΡΤ ήταν συγκινητική γιατί οι ηθοποιοί μαζεύονταν στο καφενείο της ΕΡΤ. Εκεί πήγαινες και έβρισκες δουλειά, ήταν πολύ δεμένοι οι ηθοποιοί με το μέγαρο της ΕΡΤ. Οι πρώτες μου δουλειές ήταν εκεί», είπε.

Tο γκέι φιλί στην «Τούρτα της μαμάς»

Ο ηθοποιός μίλησε και για το γκέι φιλί που έπαιξε στη σειρά και αποθεώθηκε στα social media είπε: «Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, πριν από χρόνια δεν ήταν εύκολο. Σοκάρεται ο κόσμος, πράγμα που προτείνω να το ξεπεράσει ο κόσμος. Ό,τι είναι αληθινό και με αγάπη δεν σοκάρει ο κόσμος δεν είναι χαζός, ξέρει».

Η συγκίνηση στα «Εγκλήματα»

«Η κωμωδία τότε ήταν άσπρη και όχι μαύρη. Τα “Εγκλήματα” μπήκαν μέσα στην οικογένεια και έδειξαν τους διαφορετικούς χαρακτήρες που υπάρχουν σε ένα σπίτι, τις υποχωρήσεις που γίνονται και τις δυσκολίες. Εγώ πίστεψα την παρέα και αυτόν που τα έγραψε. Όμως, τότε η τηλεόραση ήταν άγριαγιατί υπήρχαν τα χαρτιά της τηλεόρασης. Τα κανάλια δεν ρίσκαραν έυκολα, τα πρώτα έξι επεισόδια πήγαμε άπατα και ήταν να κοπεί και ξαφνικά έκανε 40άρια και μας μάζεψαν πίσω. Το είδε ο κόσμος πιο πολύ, το καστ δεν ήταν όλο γνωστό. Από την εμπειρία που έχω αν είναι μία καλή δουλειά αν δεν πάει τη χρονιά που παίζεται θα πάει μετά. Περνάγαμε όμορφα στα “Εγκλήματα”. Στις τελευταίες σκηνές δεν μπορούσαν να σταματήσουν από τα κλάματα. Μου φύλαξαν να πω την τελευταία ατάκα στο σίριαλ και δεν ήθελα να το πω, είχα συγκινηθεί».

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αφηγήθηκε τη σπαρταριστή εμπειρία του από την Επίδαυρο αλλά και λιγότερο ευχάριστες αναμνήσεις από την πορεία του ως ηθοποιού, ενώ αναφέρθηκε στο bullying και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.


Στην ερώτηση αν τον τον ενοχλεί που πολλοί τον ταυτίζουν με τον ρόλο του στα «Εγκλήματα».

«Πριν από χρόνια δεν ήθελα να με θυμούνται για συγκεκριμένες σειρές. Ήθελα να με θυμούνται για πολλά, για το έργο μου. Είναι αναπόφευκτο ο κόσμος θα σε ταυτίσει με κάτι και λογικά με την πρώτη επιτυχία. Την ίδια περίοδο ήμουν στο “Τζιβαέρι” και έπαιζα έναν πολύ κακό χαρακτήρα, έναν ζιγκολό και πήγαινα να παρκάρω και με έβριζαν, μου έλεγαν “τέτοιος είσαι!. Ήταν καθεστώς οι ηθοποιοί του θεάτρου να σνομπάρουν τους ηθοποιούς της τηλεόρασης.

Η τηλεόραση ήταν κάτι πολύ δεύτερο, κάτι ευτελές και υπήρχε το ότι “μην κάνεις τηλεόραση γιατί θα καείς“. Εγώ μεγάλωσα σε μία γενιά που δέχτηκε αρκετό μπούλιγνκμέχρι να βρει τον δρόμο της, τι είναι καλό τι όχι, τι είναι πρότυπο τι όχι. Πολλοί δεν άντεξαν σε αυτή τη δουλειά, άντεξαν όσοι αγαπούσαν πολύ τη δουλειά και είχαν δυνατή προσωπικότητα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00