Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Παντρεύεται η εγγονή του Τζο Μπάιντεν – Στον Λευκό Οίκο η δεξίωση

Η οικογένεια του Αμερικανού προέδρου έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τη διοργάνωση του γάμου της Ναόμι – Δείτε ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της.

Ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται για τον γάμο της εγγονής του, Ναόμι και η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο.

Συγκεκριμένα, η κόρη του Χάντερ Μπάιντεν, Ναόμι, θα κάνει τη γαμήλια δεξίωση αργότερα φέτος στον Λευκό Οίκο, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της Πρώτης Κυρίας, Τζιλ Μπάιντεν, χθες.

Η ανακοίνωση της διευθύντριας επικοινωνίας του Τζο Μπάιντεν, αναφέρει: «Θα διοργανώσουν τη γαμήλια δεξίωση για την εγγονή τους Ναόμι Μπάιντεν και τον αρραβωνιαστικό της Πίτερ Νιλ στο Λευκό Οίκο στις 19 Νοεμβρίου 2022. Η Πρώτη Οικογένεια, το ζευγάρι και οι γονείς τους βρίσκονται ακόμη στα στάδια προγραμματισμού όλων των γαμήλιων εορτασμών και ανυπομονούν να ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες».

228894896_1111429955931113_2245230125282841735_n

Η 28χρονη Ναόμι Μπάιντεν, η οποία εργάζεται ως δικηγόρος θα παντρευτεί τον 24χρονο Πίτερ Νιλ, ο οποίος διανύει το τελευταίο εξάμηνο της νομικής σχολής στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πρόσωπα του Λευκού Οίκου, η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν από 4 χρόνια στη Νέα Υόρκη, μέσω κοινού τους φίλου.

Όσο για την πρόταση γάμου, ο Νιλ ήταν αυτός που ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους, ενώ οι αρραβώνες έγιναν το περασμένο φθινόπωρο.

Δεν είναι ο πρώτος γάμος που γίνεται στον Λευκό Οίκο, αφού  και η κόρη του Τζορτζ Μπους, Τζένα, έκανε την γαμήλια δεξίωση εκεί. Η Μπους παντρεύτηκε τον Χένκρι Χάγκερ στο ράντσο της οικογένειας Μπους στο Κρόφορντ του Τέξας, τον Μάιο του 2008, αλλά οι γονείς της έκαναν τη γαμήλια δεξίωση με 600 καλεσμένους τον επόμενο μήνα, στην επίσημη προεδρική κατοικία, υπό τους ήχους της μπάντας του Ναυτικού των ΗΠΑ.

 

jenna

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου