Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πολίνα Πορίζκοβα: «Δεν μπορεί η μόδα να με απορρίπτει επειδή έχω κάποιες ρυτίδες, χαλάρωση και γκρίζα μαλλιά»

Το διάσημο μοντέλο μίλησε για την εμπειρία στον κόσμο της μόδας καθώς μεγαλώνει.

Η Πολίνα Πορίζκοβα, χωρίς αμφιβολία, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή μοντέλα του κόσμου. Σημειώνοντας μια επιτυχημένη και πολυετή καριέρα τόσο στην βιομηχανία της μόδας, όσο και της ομορφιάς, η Σουηδό-αμερικανή καλλονή, βαδίζοντας στην έκτη δεκαετία της ζωής της, διαθέτει τα φόντα να κρίνει καλύτερα από πολλούς τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στον εν λόγω επαγγελματικό τομέα. Για την Πολίνα, λοιπόν, ο κόσμος της μόδας χρήζει βελτίωσης, παρά τις αξιοσημείωτες αλλαγές που παρατηρούνται κατά καιρούς.

Η 56χρονη star δεν δίστασε να αναφερθεί στο ζήτημα της ηλικίας, θίγοντας μάλιστα το γεγονός ότι πολλές γυναίκες «απορρίπτονται» από τον χώρο καθώς μεγαλώνουν.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο εξήγησε πως τάσσεται υπέρ της συμπερίληψης, όσο αναφορά την προβολή περισσότερων προτύπων ομορφιάς, όμως παρά την ποικιλομορφία που προσπαθεί να επικρατήσει στους χώρους αυτούς, απαιτούνται ακόμα περισσότερα σημαντικά βήματα για την ουσιαστική αλλαγή. Μιλώντας στο People, η 56χρονη star δεν δίστασε να αναφερθεί στο ζήτημα της ηλικίας, θίγοντας μάλιστα το γεγονός ότι πολλές γυναίκες «απορρίπτονται» από τον χώρο καθώς μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα να εγκαταλείπουν την καριέρα που πάλεψαν τόσο για να χτίσουν. 

Συνολικά ως άνθρωπος είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Δεν έχω υπάρξει ποτέ ξανά έτσι. Άρα γιατί να με απορρίπτουν;

Δείχνοντας τις γκρίζες τούφες της κεφαλής της, η Πορίζκοβα δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα «ένιωσα ντροπή που μεγαλώνω, παρόλο που πολλοί μου έλεγαν ότι πρέπει να χαίρομαι για αυτό, επειδή πλέον είμαι σοφότερη, πιο υπομονετική. Συνολικά ως άνθρωπος είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Δεν έχω υπάρξει ποτέ ξανά έτσι. Άρα γιατί να με απορρίπτουν;» διερωτήθηκε το μοντέλο.

«Δεν μπορείς να με απορρίπτεις επειδή έχω κάποιες ρυτίδες, χαλάρωση και γκρίζα μαλλιά τώρα, από την στιγμή που νιώθω πιο υπέροχη από ποτέ. Ναι, τώρα είμαι στα καλύτερα μου και μπορώ να ανταπεξέλθω πολύ καλύτερα, από όταν ήμουν νεότερη. Αυτό το πρόβλημα της ηλικίας, πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα από την βιομηχανία της μόδας» κατέληξε το top model.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου