Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μισέλ Φάιφερ: Το νέο της κούρεμα λειτουργεί σαν φυσικό λίφτινκ (Εικόνες)

Η 63χρονη ηθοποιός φαίνεται πολύ μικρότερη με το νέο της haircut

Η 63χρονη Michelle Pfeiffer είναι πολύ ενεργή στα social media και δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες, στις οποίες δείχνει την ομορφιά της.

Στη γοητευτική όψη της παίζει μεγάλο ρόλο και το ιδιαίτερα κολακευτικό haircut, οι κυματιστές μπούκλες σε φωτεινό ξανθό χρώμα, που πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Είναι ένα hairstyle επιμελώς ατημέλητο, όχι υπερβολικά στιλιζαρισμένο αλλά ούτε απεριποίητο, που λειτουργεί σαν φυσικό λίφτινγκ και αφαιρώντας της χρόνια.

Η ηθοποιός δεν μοιράζεται συχνά την οικογενειακή ζωή της στα social media, έκανε όμως μια εξαίρεση για την Εθνική Μέρα Κόρης και Γιου, με μια παλιά, ασπρόμαυρη φωτογραφία των παιδιών της, από τότε που ήταν μικρά.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα λίγο μετά το γάμο της με τον David E. Kelley το 1993. Είχε αρχίσει τη διαδικασία υιοθεσίας της Claudia ήδη πριν από τη γνωριμία τους και το ζευγάρι βούτηξε κατευθείαν στα βαθιά των οικογενειακών υποχρεώσεων. Ένα χρόνο μετά, γέννησε τον γιο τους, John Henry Kelley II.

Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξη, στο περιοδικό «Good Housekeeping», είχε πει για τις πρώτες μέρες της μητρότητας: «Όταν γνωριστήκαμε με τον David, η διαδικασία υιοθεσίας ήταν ήδη σε εξέλιξη. Είχαμε λοιπόν αμέσως αυτό το παιδί, κάτι που δεν συμβαίνει με τους περισσότερους. Αλλά μού δόθηκε η ευκαιρία να τον ζήσω σε μια κατάσταση όπου ξεχωρίζουν οι άντρες από τα αγόρια. Προφανώς, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων», δήλωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου