Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε o πρώην σύντροφος της Σίσσυς Ζουρνατζή για τον ξυλοδαρμό της

Ζουρνατζή

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου κάθισε ένας 29χρονος κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του, Σίσσυς Ζουρνατζή.

Σε δεκαπέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο πρώην σύντροφος της γνωστής influencer Σίσσυς Ζουρνατζή κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της τις τελευταίες ημέρες του 2018.

Ο 29χρονος κάθισε στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας και συκοφαντικής δυσφήμισης. Στο δικαστήριο βρέθηκε και η influencer, καταθέτοντας για το περιστατικό, ενώ στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα.

Όπως περιέγραψε στο δικαστήριο, η ίδια είχε υποστεί βία και στο παρελθόν από τον πρώην σύντροφό της ωστόσο, σύμφωνα με την κατάθεσή της, ένας άγριος ξυλοδαρμός στην εκπνοή του 2018 σήμανε και το τέλος της σχέσης. Όπως σημείωσε, άργησε να πάει στο νοσοκομείο και όταν το έκανε μερικές ημέρες μετά διαγνώστηκε με δύο σπασμένα πλευρά.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, λέγοντας ότι ποτέ δεν θα τη χτυπούσε και πως τα σπασμένα πλευρά πιθανόν ήταν τραυματισμός από το γυμναστήριο ή το μποξ, με το οποίο ασχολούνταν η μάρτυρας.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν το δικαστήριο, που τον έκρινε ένοχο, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι το θέμα είχε απασχολήσει την επικαιρότητα όταν η Σίσσυ Ζουρνατζή είχε μοιραστεί την ιστορία της στα social media, με τον πρώην σύντροφό της να απαντά δημόσια ισχυριζόμενος ότι όσα λέει είναι ψευδή. Μετά τη μήνυση που υπέβαλε, ασκήθηκε σε βάρος του 29χρονου ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Μιλώντας στη Voria.gr, ο συνήγορος της Σίσσυς ΖουρνατζήΓιώργος Τζήκας σημείωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η εντολέας του αισθάνονται δικαιωμένοι από την απόφαση, καθώς η νεαρή γυναίκα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει την κακοποίησή της από το πρώην σύντροφό της πριν δημιουργηθεί στη χώρα το πλαίσιο του #Metoo.

Η ίδια, μετά το άκουσμα της απόφασης σημείωσε πως ελπίζει αυτή η εξέλιξη να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που έχουν μία αντίστοιχη εμπειρία ώστε να μιλήσουν ανοιχτά για αυτό και να μην φοβηθούν να καταγγείλουν κακοποιητικές συμπεριφορές.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00