Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γνωστές Ελληνίδες που εξομολογήθηκαν δημόσια τον αγώνα τους να γίνουν μητέρες (Εικόνες – Βίντεο)

Ήθελαν πολύ να βιώσουν το θαύμα της μητρότητας, αλλά ήρθαν αντιμέτωπες με πολλές δυσκολίες. Όμως δεν το έβαλαν κάτω και μετά από προσωπικό αγώνα που έδωσαν σήμερα κρατούν στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους και τα καμαρώνουν βλέποντάς τα να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.

Για κάποιες γυναίκες ο δρόμος προς τη μητρότητα δεν ήταν εύκολος. Παρ’ όλα αυτά συνέχισαν να προσπαθούν και τα κατάφεραν. Ανάμεσά τους και αναγνωρίσιμες Ελληνίδες μανούλες που δεν δίστασαν να εξομολογηθούν δημοσίως όσα έζησαν μέχρι να αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά.

Ελένη Μενεγάκη

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στον αέρα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την αποβολή που είχε πριν χρόνια

«Εγώ θυμάμαι την περίοδο που είχα αποβάλει, 15-17 χρόνια πριν, δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να το συζητήσω με κανέναν. Όταν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά, πάτησα στα πόδια μου, το έβγαλα από το μυαλό μου, είπα “τώρα θα το μοιραστώ” για να ξέρουν και κάποιες άλλες γυναίκες ότι δε συμβαίνει μόνο σε εκείνες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή την παρουσία της σε εκδήλωση γνωστού κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής,  είχε μιλήσει στις κάμερες για τη δική της εμπειρία με τις δύο αποβολές που είχε.

 

 

«Μπορεί προσωπικά να μη χρειάστηκε να μπω στη διαδικασία της υποβοηθούμενης κύησης, ωστόσο είχα την εμπειρία των δύο αποβολών. Ξέρω πώς είναι να βιώνεις τη στεναχώρια, την απώλεια, τον πόνο. Να έχεις την αμφιβολία του αν θα τα καταφέρεις. Πραγματικά, τότε ήθελα και ενημέρωση και βοήθεια και κουράγιο», είχε αναφέρει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Ιούνιο 2021. Τα δίδυμα κοριτσάκια που απέκτησαν με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη ήρθαν να ολοκληρώσουν την ευτυχία του γνωστού ζευγαριού. Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η γνωστή influencer μέχρι να μείνει έγκυος είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και στην Ελεονώρα Μελέτη.

 

 

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», εξομολογήθηκε η γνωστή influencer.

Ρούλα Ρέβη

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έγιναν γονείς τον Σεπτέμβριο 2015.

Ο ερχομός των δίδυμων παιδιών τους ήρθε να επισφραγίσει τον έρωτα της επιτυχημένης φωτογράφου με τον γνωστό ηθοποιό. Το ευτυχισμένο ζευγάρι σήμερα καμαρώνει την κόρη του και τον γιο του να μεγαλώνουν. Οι περήφανοι γονείς απολαμβάνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί με τα δύο παιδιά τους που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η γνωστή φωτογράφος δεν δίστασε να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο μαιευτήριο όταν τα μωράκια της γεννήθηκαν πρόωρα.

 

 

Πέννυ Μπαλτατζή

Η Πέννυ Μπαλτατζή αυτή την περίοδο πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένει το δεύτερό της παιδί. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τις τέσσερις αποβολές που είχε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποκτήσει το πρώτο της παιδί, τον μικρό γιο της Κάρολο.

Σε μια από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις της, στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της σημειώνοντας: «Ας ακουστούν οι #IstoriesMesaMas. Κάθε μια από μας έχει τη δική της ιστορία. Κάποιες ιστορίες είναι πιο βαθιά χαραγμένες από κάποιες άλλες γιατί μας πόνεσαν περισσότερο! Όπως αυτή της βαθιάς κι ανείπωτης απόγνωσης μιας αποβολής. Είναι όμως κομμάτι μας και δεν πρέπει να φοβόμαστε να μιλήσουμε για αυτό».

 

 

Εριέττα Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 21 Μαρτίου 2022. Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και ο σύζυγός της, Βύρωνας Βασιλειάδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Όμως πριν βιώσει το θαύμα της μητρότητας, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray είχε εξομολογηθεί για τον αγώνα που έδωσε για να εκπληρώσει την μεγάλη της επιθυμία να αποκτήσει το δικό της παιδί.

Πέγκυ Τρικαλιώτη

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι επίσης μία από τις επώνυμες Ελληνίδες που μίλησε ανοιχτά για τα εμπόδια που συνάντησε στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδιά

 

 

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο παρελθόν στην εκπομπή “Μία” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star είχε προχωρήσει σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση: «Οι γιατροί δεν μου έδιναν καμία πιθανότητα να γίνω μητέρα. Ένα χαρτί στο χέρι μου έγραφε ότι είχα 0,01% πιθανότητες. Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος έμεινα ακίνητη, νόμιζα πως αν θα κουνηθώ θα συμβεί κάτι κακό. Στήριγμά της ήταν φυσικά ο σύζυγός της, Θανάσης Δόσης. Ο σύζυγός μου είναι υπέροχος άνθρωπος. Η λέξη βράχος ήταν λίγη, του μετέφερα τον πανικό και μου έλεγε όλα θα γίνουν».

Ελένη Πετρουλάκη

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες με τον σύζυγό της Ίλια Ίβιτς. Η γνωστή γυμνάστρια έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν αποκτήσει το πρώτο της παιδί.

 

 

 

«Εγώ σκεφτόμουν πως ό,τι προσπάθειες και να κάνω, θα μείνω φυσιολογικά έγκυος και έτσι έγινε. Ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι έκανα τα παιδιά μου με εξωσωματική, δεν είναι έτσι όμως. Όλα είναι στο μυαλό, απλά είναι το πώς θα το διαχειριστούμε και πως θα το αντιμετωπίσουμε. Είχα σκεφτεί και να υιοθετήσω ένα παιδί», είχε δηλώσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Βικτώρια Χαλκίτη

Η Βικτώρια Χαλκίτη έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Απρίλιο 2016. Ο γιος τους ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία της γνωστής τραγουδίστριας με τον σύζυγό της, Γιώργο Σταμπόλη. Όμως πριν γίνει μητέρα, η Βικτώρια Χαλκίτη είχε μιλήσει για τις πέντε αποτυχημένες εξωσωματικές που αντιμετώπισε.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Στα Καλά Καθούμενα” και στην Όλγα Λαφαζάνη, η γνωστή τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί: «Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που έκανα εξωσωματική. Και εκεί που δεν πιστεύαμε ότι θα γίνει, τελικά συνέβη».

Για τις παραπάνω γυναίκες η μητρότητα δεν είχε μόνο ευχάριστες στιγμές. Οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες αλλά και οι δυσκολίες στο να αποκτήσουν παιδί, τους ώθησε να μιλήσουν ανοιχτά για τον προσωπικό τους αγώνα, δίνοντας έτσι δύναμη στις γυναίκες γύρω μας που αντιμετωπίζουν όμοια προβλήματα στην προσπάθειά τους να γίνουν μητέρες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου