Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νεκτάριος Σφυράκης: Ξίδι σε όσους τα βάζουν με την Άντζελα Δημητρίου

«Δεν παράτησα το τραγούδι. Όταν το ξεκινάς, δεν το αφήνεις»

Με τον καλύτερο τρόπο διαψεύδει τις φήμες που τον ήθελαν να έχει αφήσει πίσω του τη μουσική ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, «Αν δεν έχεις αμαρτίες», μια ερωτική μπαλάντα, στην οποία υπογράφει στίχους και μουσική και η οποία αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή.

«Είναι μια μπαλάντα από αυτές που πιστεύω ότι θα αγαπήσει ο κόσμος. Ένα τραγούδι που αφορά την τραγικότητα που ενέχει όποιος βουτήξει στην αγάπη μέχρι τον λαιμό, τον πόνο, την αμαρτία και τη λύτρωση. Οι στίχοι, η μουσική, η ενορχήστρωση και η παραγωγή, όλα δικά μου και ο λόγος που καθυστέρησα ήταν ότι ήθελα να νιώσω πως αυτό που θα πω ο κόσμος θα είναι έτοιμος να το ακούσει, να το ζήσει. Επίσης, ήταν η φρίκη του κορονοϊού που μας είχε στο “άνοιξε – κλείσε”», δηλώνει.

O ίδιος, μάλιστα, εξηγεί γιατί απείχε από τα μουσικά πράγματα για κάποιο διάστημα. «Δεν παράτησα το τραγούδι. Είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος, αλλά δεν σταμάτησα ποτέ το τραγούδι. Όταν το ξεκινάς, δεν το αφήνεις… Εγώ θέλω να κάνω δουλειές που έχουν κάτι να πουν. Προσέχω πολύ πού εμφανίζομαι και, επειδή ασχολούμαι με τον ασφαλιστικό κλάδο, μπορώ να θέτω όρους πλέον στις δουλειές όπου πάω», λέει, ενώ απαντά και για το αν θα έλεγε «όχι» σε συνεργασίες με κάποια πρόσωπα.

«Θα εξέταζα ποιος κάνει τι και, αν όλο αυτό βρισκόταν σε ένα πλαίσιο μιας πρότασης καλής, θα δεχόμουν. Δεν έχω κάτι με κανέναν καλλιτέχνη. Μπορεί κάποιος να έχει κάτι καλό στο μυαλό του να προτείνει», δηλώνει, ενώ παραδέχεται πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί και με την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία είχε σχέση στο παρελθόν. «Φυσικά και θα έλεγα “ναι” σε μια τέτοια πρόταση. Η Άντζελα είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια, μια γυναίκα με μεγάλες σακούλες σουξέ, και σε όσους έχουν κάτι αρνητικό να πουν προτείνω ξίδι. Όσοι τα βάζουν με την Άντζελα είτε είναι εκτός μουσικής πραγματικότητας είτε έχουν εμπάθεια. Όμως αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια για το ποια είναι η Άντζελα», ολοκληρώνει.

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου