Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Γιατί δε γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του επιχειρηματία

Η Κ. Σπυροπούλου και ο Β. Σταθοκωστόπουλος θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και δεν αποχωρίζονται εύκολα ο ένας τον άλλον

Εχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε διαχυτική και πολύ εκδηλωτική με τον σύντροφό της. Ομως, στα φετινά γενέθλια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν εκεί.

Ο λόγος που δεν γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του επιχειρηματία ήταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Κωνσταντίνας, η οποία έπρεπε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής της, «Κάτι ξαναψήνεται».

Η Κ. Σπυροπούλου και ο Β. Σταθοκωστόπουλος θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και δεν αποχωρίζονται εύκολα ο ένας τον άλλον. Αυτή τη φορά, όμως, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είχαν προτεραιότητα.

Η παρουσιάστρια απόλαυσε τη διαμονή της στη Θεσσαλονίκη. Κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, δοκίμασε υπέροχες γεύσεις σε γνωστά εστιατόρια και έκανε βόλτες στην παραλία. Μπορεί να αγαπά τη Θεσσαλονίκη και να περνά πάντα υπέροχα εκεί, όμως, η επιστροφή στην αγκαλιά του συντρόφου της ήταν κάτι που περίμενε με ανυπομονησία.

 

Φουντώνουν οι φήμες

Οι δυο τους μοιράζονται πολύ χρόνο μαζί και συχνά επιλέγουν να ταξιδεύουν σε καινούργιους ή γνωστούς, αγαπημένους προορισμούς. Πριν από λίγο καιρό ταξίδεψαν μαζί στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη ρομαντική Αιώνια Πόλη, τη Ρώμη, όπου έζησαν μοναδικές στιγμές.

Σύμφωνα νε το ρεπορτάζ της Real Life, τους τελευταίους μήνες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν να έχει γίνει ήδη η πρόταση γάμου, καθώς ο Βασίλης φέρεται να έχει χαρίσει στην Κωνσταντίνα ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται, καθώς, σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της σχέσης τους, και οι δύο τηρούν σιγή ιχθύος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου