Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Ντέμι Μουρ έχει νέο σύντροφο και δεν είναι ηθοποιός – Τι γνωρίζουμε γι’ αυτόν

Πριν από λίγες μέρες η Demi Moore έκανε μια ανάρτηση που προκάλεσε θλίψη στους θαυμαστές του πρώην συζύγου της, Bruce Willis: Ανακοίνωσε, μέσω Instagram, ότι ο ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία και αποσύρεται από την υποκριτική.

Σήμερα ο 67χρονος Willis είναι παντρεμένος με τo μοντέλο Emma Henning, ενώ και η Demi Moore έχει συνεχίσει την προσωπική ζωή της. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα η 59χρονη ηθοποιός, η οποία μετράει τρεις γάμους και ισάριθμα διαζύγια, με τους Freddy Moore, Bruce Willis και Ashton Kutcher, έχει νέο σύντροφο, όπως ανακοίνωσε το People.

Ο λόγος για τον Ελβετό σεφ Daniel Humm. Ο 46χρονος επαγγελματίας, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, εθεάθη με τη Moore στο show Chloé’s Fall/Winter 2022, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, στην πρώτη σειρά, μαζί με τις Maria Sharapova και Gugu Mbatha-Raw.

Τι γνωρίζουμε για τον Humm; Έχει ανοίξει το πολυτελές εστιατόριο Eleven Madison Park στο Μανχάταν και τα εστιατόρια NoMad στα ομώνυμα ξενοδοχεία σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες. Επιπλέον, είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων μαγειρικής.

Είναι, ακόμα, ένας από τους ιδρυτές της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Rethink Food, με στόχο μεγαλύτερη δικαιοσύνη και βιωσιμότητα στο φαγητό. Χαρακτηριστικά, το 2020, στη διάρκεια του lockdown, η Rethink Food πήρε την πρωτοβουλία να διανέμει καθημερινά περίπου 3.000 γεύματα την ημέρα σε ευπαθείς κοινότητες της Νέας Υόρκης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00