Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Κοψιδάς: «Έχω υπάρξει σε δύσκολες συνεργασίες με εντάσεις»

“Ήμουν έτοιμος να φύγω” εξομολογήθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Θάνο Ξάνθο με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στις δύσκολες συνεργασίες όσο και στις σκέψεις αλλαγής επαγγέλματος.

Με τα «όχι» τελικά χτίζεις καριέρα;

Ναι. Γενικά οι επιλογές που κάνεις καθορίζουν και την πορεία που θες να έχεις. Εγώ επιλέγω τις δουλειές μου, με βάση τη διαίσθησή μου και μέχρι τώρα, δεν έχω πέσει έξω ποτέ.

Σας έχει τύχει να φύγετε από μία δουλειά, λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Έχω υπάρξει μέσα σε δύσκολες συνεργασίες, με εντάσεις, κλπ. Ήμουν έτοιμος να φύγω, αλλά κάτι συνέβαινε κι άλλαζα γνώμη. Αλλά ακόμη και από αυτές τις συνεργασίες, κάτι σημαντικό έμαθα. Σε μία συνεργασία με είχαν κοροϊδέψει και δύο εβδομάδες πριν τελειώσει η παράσταση, παρ’ ότι κατάλαβαν το λάθος τους και ζήτησαν συγγνώμη, εγώ έφυγα. Αλλά γενικά οι δύσκολες συνεργασίες με βοήθησαν να δουλέψω κομμάτια του εαυτού μου και να εξελιχθώ.

Υπήρξαν στιγμές που χρειάστηκε να κάνετε και κάποιο άλλο επάγγελμα, λόγω ανασφάλειας του επαγγέλματος του ηθοποιού;

Πριν γίνω ηθοποιός έχω κάνει πάρα πολλά επαγγέλματα και χειρωνακτικές δουλειές. Ξεκίνησα να σπουδάζω υποκριτική στα 28 μου. Από τα 18 μου όμως έκανα πάντα διάφορες δουλειές για να ζήσω. Όταν έγινα ηθοποιός, δούλευα συνέχεια. Υπήρξε μόνο μία χρονιά που δεν είχα δουλειά κι εκείνη την περίοδο ασχολήθηκα με τοποθέτηση φωτοβολταϊκών,

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου