Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοφία Παθέκα: Η αποκάλυψη για το σοβαρό ατύχημα – «Τον πρώτο καιρό κόντεψα να πεθάνω»

H κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Σοφία Παθέκα στο σπίτι της, λίγες ημέρες μετά το σοβαρό ατύχημά της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή γυμνάστρια, μεταξύ άλλων, περιέγραψε πως έγινε το ατύχημα στο πόδι της, ενώ αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμής της μετά από ατύχημα και το χειρουργείο.

«Βιαζόμουν πάρα πολύ, έτρεχα μέσα στο σπίτι, είχα ένα ατύχημα και γλίστρησα από τις σκάλες. Έχω μετατραυμτικό στρες και δεν μπορώ να θυμηθώ τι έγινε, πως έπεσα, είναι θολό όλο αυτό. Έχω μία πολλαπλή βλάβη στο γόνατο, έχω ρήξη χιαστού μπροστά και είχα και αποκόλληση μηνίσκου».

Και συνέχισε, μιλώντας στη Χριστιάνα Κοχλατζή: «Το είδα ως ένα σημάδι από το σύμπαν, το οποίο σου λέει τόσα χρόνια χτυπιέσαι και τρέχει και γυμνάζεσαι με όλο το κόσμο, οπότε πρέπει κάπως να σταματήσεις και επειδή δεν το έκανα εγώ από μόνη μου, μου το έφερε το σύμπαν. Με επηρέασε πάρα πολύ ψυχολογικά. Τον πρώτο καιρό κόντεψα να πεθάνω. Άλλαξε η ζωή μου μέσα σε ένα λεπτό και η καθημερινότητά μου και κυρίως ήμουν ανήμπορη».

Τέλος, η Σοφία Παθέκα μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της μετά το χειρουργείο, λέγοντας: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η πρώτη μέρα που ήρθα στο σπίτι. Ήμουν με καροτσάκι και ήταν περίεργο για εμένα. Πάμε βήμα βήμα, δεν υπάρχει πλάνο. Διαβάζω βιβλία, είμαι στο σπίτι και περνάω πολύ χρόνο με τα παιδιά».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00