Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλης Καρράς: Έφυγε από το νοσοκομείο και ανέβηκε στην πίστα με την πεταλούδα στο χέρι

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Καρρά, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους, λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου Κρήτης μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο το βράδυ του Σαββάτου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Βασίλης Καρράς ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή, με το γνωστό καλλιτέχνη, σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα» έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού site, ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και προκάλεσε αμείωτο κέφι σε άλλη μία εξαιρετική εμφάνισή του μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριο.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, όπου είναι οι θεράποντες γιατροί του, και θα συνεχιστεί εκεί η ιατρική του παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου