Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Οι Red Hot Chili Peppers θα αποκτήσουν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ

Οι Red Hot Chili Peppers αποκτούν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, στο Χόλιγουντ.

Η τελετή αποκαλυπτηρίων του αστεριού του ροκ συγκροτήματος έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου.

Ο Τζορτζ Κλίντον, ο οποίος ήταν παραγωγός του άλμπουμ του συγκροτήματος του 1985 «Freaky Styley» ο ηθοποιός, Γούντι Χάρελσον, ο μουσικός Μπομπ Φόρεστ και η Νικόλ Μιχάλκα, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ θα παραστούν στην τελετή.

Το αστέρι των Red Hot Chili Peppers είναι το 2.717ο στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και βρίσκεται δίπλα σε εκείνο του τηλεοπτικού παραγωγού Χάρι Φρίντμαν.

«Τα αγόρια του Χόλιγουντ έρχονται επιτέλους να συλλέξουν το αστέρι τους στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ. Περιμέναμε να ξεφύγουν από τα πολυάσχολα προγράμματά τους για την τελετή αποκαλυπτηρίων και είμαστε ενθουσιασμένοι που τους καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας» δήλωσε η Άνα Μαρτίνεζ, παραγωγός του οργανισμού Λεωφόρος της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Το καινούριο άλμπουμ των Chili Peppers «Unlimited Love» αναμένεται την 1η Απριλίου. Στη συνέχεια, το συγκρότημα θα ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία, συνοδευόμενο (σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα) από τους Strokes, Haim, St. Vincent, A$AP Rocky, Thundercat, Beck, Anderson Paak & the Free Nationals και King Princess. Είναι η πρώτη περιοδεία του συγκροτήματος από την περίοδο 2016-17 για την προώθηση του προηγούμενου άλμπουμ τους «The Getaway».

Για την ηχογράφηση του «Unlimited Love» επέστρεψε στο γκρουπ ο κιθαρίστας Τζον Φρουσιάντε, ο οποίος εντάχθηκε για πρώτη φορά στους Chili Peppers το 1988.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00