Κατερίνα Γερονικολού: Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της και οι καταγγελίες για μπούλινγκ από τον Κιμούλη

Γερονικολού

Η Κατερίνα Γερονικολού απόψε το βράδυ, Τρίτη 29/3 θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος».

Η γνωστή ηθοποιός σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μιλά για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, για την απώλεια τους πατέρα της που την στιγμάτισε αλλά και για τις καταγγελίες στον εργασιακό χώρο.

«Όταν ήμουν 13 ετών έχασα τον πατέρα μου. Έχω διάσπαρτες μνήμες. Άλλες μου έρχονται τώρα στο μυαλό, άλλες τις έχουμε ξεχάσει. Ξαφνικά όταν έστρωνα το τραπέζι και τα μαχαιροπίρουνα ξαφνικά έβαζα τρία αντί για τέσσερα και μου έκανε μεγάλε εντύπωση αυτή η αφαίρεση. Θυμάμαι ότι την ημέρα της τελετής είχε θυμώσει με κάτι θείος μου γιατί είχαν πει κάτι μεταξύ τους και γέλασαν, γιατί μου είχε φανεί πολύ άσχημο γιατί εγώ είχα τη δική μου δυσκολία και αυτοί οι άνθρωποι για να το ξορκίσουν είπαν κάτι. Είχα θυμώσει για πάρα πολλά χρόνια μετά, αλλά δεν το έλεγα. Έχω μάθει από κάθε αρνητικό να τραβάω το θετικό, είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Και συνέχισε: «Βίωσα το πένθος γιατί όταν ένα σπίτι αδειάζει, είναι πάντα εκεί. Το πένθος πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να το αποφύγει μόνο αν φύγει από τη ζωή κάποιος που δεν τον έχει πολύ στην καθημερινότητά σου. Αυτή η απουσία όμως, πιο έντονη δεν πάει», πρόσθεσε η Κατερίνα Γερονικολού.

 

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε και στο εργασιακό μπούλινγκ που είχε δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη: «Δεν θα το ξεκινούσα ποτέ όλο αυτό μόνη γιατί το είχα θάψει πολύ βαθιά μέσα μου. Ήταν έναν πνιγμένο συναίσθημα που κοιμότανε και απλά ξύπνησε πολύ βίαια ακούγοντας μία ιστορία ενός άλλου ανθρώπου με άλλα πρόσωπα και άλλους παράγοντες που όμως υπήρχαν κοινές συνιστώσες. Όταν ακούς της ιστορία του Τάκη και λες Παναγία μου αυτή είναι δική μου στην πραγματικότητα, συνειδητοποιείς ότι είναι μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά και βλέπεις πως δεν ήταν τυχαίο».

Τα παραπάνω αποσπάσματα προβλήθηκαν στις εκπομπές Happy Day και Mega Καλημέρα.