Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Will Smith: Ποζάρει με την πρώην σύζυγό του Sheree Zampino και το Όσκαρ στα χέρια (Εικόνες)

«Επική βραδιά: Συγχαρητήρια και πάλι. Όταν κερδίζει ένας, κερδίζουμε όλοι. Η οικογένεια πάνω από όλα», έγραψε στη λεζάντα η Sheree Zampino

Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης ασχολείται με την μπουνιά που έριξε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ σε live μετάδοση την βραδιά των Όσκαρ ο νικητής φωτογραφίζεται με το χρυσό αγαλματάκι και την πρώην του.

Φαίνεται πως ο θερμόαιμος ηθοποιός – ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην του. Εξάλλου το έχει πει με την γυναίκα του έχουν «ανοιχτή σχέση».

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα του μεγαλύτερου του γιου του Sheree Zampino μοιράστηκε στo Instagram της μια φωτογραφία με τον «πρωταγωνιστή» της 94ης τελετής των Όσκαρ.

«Επική βραδιά: Συγχαρητήρια και πάλι. Όταν κερδίζει ένας, κερδίζουμε όλοι. Η οικογένεια πάνω από όλα», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Ο Σμιθ και η Zampino με το Όσκαρ στα χέρια πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό.

Η Ζαμπίνο και ο Σμιθ ήταν παντρεμένοι από το 1992 έως και το 1995 και μαζί απέκτησαν τον Trey Smith ο οποίος σήμερα είναι 29 ετών. Μετά τον χωρισμό τους ο Σμιθ παντρεύτηκε την Τζέιντα Πίνκετ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά τον 23χρονο Jaden Smith και την 21χρονη Willow Smith.

Δείτε την ανάρτηση της Sheree Zampino στο Instagram:



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00