Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

O Νίκολας Κέιτζ μεταμορφώνεται σε Κόμη Δράκουλα (Εικόνες)

Τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου φιλμ Renfield ξεκίνησαν και οι πρώτες φωτογραφίες με τον διάσημο ηθοποιό, κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου

Οι προετοιμασίες και τα γυρίσματα του Νίκολας Κέιτζ στο «Renfield» είναι γεγονός, αφού οι φωτογραφίες του, ντυμένος ως Κόμης Δράκουλας κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για το κλασικό μυθιστόρημα του Μπραμ Στόκερ το 1987, με πρωταγωνιστή έναν ασθενή σε άσυλο, ο οποίος έχει εμμονή στο να πίνει αίμα, ελπίζοντας, ότι με αυτόν τον τρόπο θα βρει την αθανασία.

Τον ρόλο του Ρένφιλντ (Renfield), θα ενσαρκώσει ο Νίκολας Χουλτ, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Κρις Μακκέι.

Στο σενάριο του φιλμ συνεργάζονται δύο σπουδαία ονόματα, όπως ο Ράιαν Ρίντλει (γνωστός από τη δουλειά του «Rick and Morty») και ο Ρόμπερτ Κίρκμαν (από το «Walking Dead»).

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Cage στα γυρίσματα της ταινίας και πλέον έχουμε την πρώτη ματιά για το πώς θα μοιάζει ως Δράκουλας.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:


Σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times, πριν μερικές εβδομάδες, ο Κέιτζ δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει έναν τέτοιο ρόλο:

«Το κλειδί, νομίζω, είναι η κίνηση. Είδα την ταινία “Malignant” και ο σκηνοθέτης της Τζέιμς Γουάν καθώς και η ηθοποιός δημιούργησαν μία χορογραφία τρομακτική. Ελπίζω να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο, όπου ο Δράκουλας μπορεί είτε να γλιστράει είτε να κινείται όπως η Sadako στο “Ring”», δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου