Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σταύρος Νικολαΐδης: «Δεν τολμούσαμε να μιλήσουμε γιατί λέγαμε πως έτσι είναι αυτός»

Συνέντευξη στην εκπομπή Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον παραχώρησε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχονται οι ηθοποιοί από τους σκηνοθέτες ενώ αποκάλυψε αν θα ήθελε ο γιος του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Θα άφηνα τον γιο μου να γίνει ηθοποιός αλλά δεν θα το έκανα με χαρά. Δεν θα ήταν το καλύτερό μου, αλλά αν το θέλει και του αρέσει, είμαι ok. Θεωρώ ότι κάνουμε ένα πολύ όμορφο επάγγελμα στη χειρότερη χώρα που μπορούμε να το κάνουμε. Οι ηθοποιοί αντιμετωπιζόμαστε σαν χομπίστες.

Δηλαδή πρέπει να έχουμε λυμένα όλα τα υπόλοιπα προβλήματά μας και πρέπει να παρακαλάμε για να πληρωθούμε. Η ψυχολογική πίεση που δεχόμαστε από κάποιους ανθρώπους σε αυτή τη δουλειά – που ελπίζω κάποια στιγμή να τελειώσει- δεν ισοφαρίζεται με το χειροκρότημα του κόσμου», είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Όλοι μας έχουμε περάσει κακοποίηση και δεν αναφέρομαι μόνο στα σεξουαλικά. Εμείς μεγαλώσαμε σε μία γενιά όπου το ταλέντο ενός ανθρώπου δικαιολογούσε όποια τρέλα ή συμπεριφορά και δεν τολμούσαμε να μιλήσουμε γιατί λέγαμε πως έτσι είναι αυτός.

Σαφώς φοβόμασταν και για τη δουλειά μας. Εάν σου συμβεί ένα περιστατικό στις πρόβες ή στις παραστάσεις και τσακωθείς με αυτόν τον άνθρωπο, αρχικά έχεις χάσει τη δουλειά σου. Πριν βγει το κίνημα #metoo, στο οποίο δώσανε βάση στα λεγόμενα κάποιων ηθοποιών που έχουν υποστεί τέτοιες καταστάσεις, περνούσαν απαρατήρητα και σου έλεγαν πως φταις εσύ», κατέληξε ο Σταύρος Νικολαΐδης, μιλώντας στη Νάντια Ρηγάτου.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00