Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νικόλας Μπράβος: «Δουλεύω σαν ντελίβερι, έτσι ξεχρέωσα το σπίτι μου» (Βίντεο)

Σε εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Νικόλας Μπράβος για τα “σκοτάδια” του.

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου μίλησε ο Νικόλας Μπράβος, το μεσημέρι της Κυριακής, στον Alpha. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τις δουλειές που έχει αναγκαστεί να κάνει προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην ενώ προσφάτως δουλεύοντας ως ντελίβερι κατόρθωσε να ξεχρεώσει το σπίτι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικόλας Μπράβος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα ήμουν αρκετά ζωηρός. Ήρθα από τον μικρόκοσμο του Ξυλοκάστρου, ξαφνικά στο χάος της Αθήνας. Κινδύνευσα αρκετές φορές να σκοτωθώ με το μηχανάκι μου. Ζούσα στα κόκκινα και δεν το έχω μετανιώσει. Έχω φάει τα μούτρα μου, όχι λίγες φορές, έχω κάνει πολλά λάθη αλλά είμαι ακόμα ζωντανός».

«Δεν πίστευα στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην είμαι ειλικρινής πρώτα από όλα απέναντι στον εαυτό μου και έπειτα απέναντι στους άλλους. Θέλω να πιστεύω όμως ότι τώρα πια, αφού έχω βαρέσει το κεφάλι μου και έχω πέσει βαθιά μες στο πηγάδι, μου έχει γίνει μάθημα. Οι ρίζες του προβλήματος ξεκινούν από την παιδική ηλικία».

«Δουλεύω από πολύ μικρή ηλικία. Έχω δουλέψει σερβιτόρος, έχω δουλέψει σε συσκευαστήριο σταφυλιών, έχω δουλέψει σε πιάνο μπαρ σαν πιανίστας. Πολύ πρόσφατα δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω σαν ντελίβερι και είναι για μένα μια οικονομική βοήθεια. Έτσι ξεχρέωσα και το σπίτι μου» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

https://youtu.be/OdAibqBmI-U

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00