Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωστής Μαραβέγιας: Ο γάμος του με την Τόνια Σωτηροπούλου και η περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Ο καλλιτέχνης παρέμεινε απομονωμένος στο σπίτι του για 24 ημέρες, αφού διαγνώστηκε θετικός – «Η Τόνια μού έφερνε φαγητό έξω από την πόρτα κι έριχνε και κανένα δάκρυ», δήλωσε χιουμοριστικά.

Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου και τη σχέση του με την τηλεόραση μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής της εκπομπής «Δυνατά» στην ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot. και μίλησε ανοιχτά για τα πάντα.

Όπως ανέφερε αρχικά, η πρώτη του επαφή με την τηλεόραση ως κριτής στον μουσικό διαγωνισμό The Voice δεν ήταν πολύ καλή.

«Ένιωσα πολύ περίεργα την πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση. Ειδικά στο Voice την πρώτη μέρα, είχε πολύ κοινό, δεν ήξερα ότι υπάρχει animateur, ούτε πώς γίνεται όλο αυτό. Δεν είχα πάει ούτε σαν συμμετοχή κάπου και σκεφτόμουν “τι κάνω εγώ εδώ τώρα;”», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «η τηλεόραση είναι στίβος».

Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, ο Κωστής Μαραβέγιας εξήγησε πως έμεινε απομονωμένος στο σπίτι για 24 ημέρες. «Η Τόνια μού έφερνε φαγητό έξω από την πόρτα κι έριχνε και κανένα δάκρυ», δήλωσε χιουμοριστικά.

Όσο για τον έγγαμο βίο με την γνωστή ηθοποιό, εξήγησε πως δεν είχε συνειδητοποιήσει πως είναι πλέον, παντρεμένος μέχρι που χρειάστηκε να βγάλει διαβατήριο.

«Πήγα να κάνω ανανέωση του διαβατηρίου μου και μου λένε “όνομα συζύγου” και τότε λέω: “Συζύγου; Α, ναι” και μου λέει “είσαι φρέσκος”», περιγράφει ο τραγουδιστής που παντρεύτηκε την αγαπημένη του τον περασμένο Οκτώβριο.

Όπως ανέφερε, δεν ήθελε να οργανώσει έναν τυπικό γάμο, αλλά μια γιορτή.

«Ήθελα με κάποιον τρόπο να κάνω μια γιορτή, να σπάσει αυτή η μαυρίλα. Να κάνω τον άνθρωπό μου χαρούμενο και να ζήσουμε κάτι ωραίο, είναι τόσο απλό. Κατάλαβα με αυτό που πέρασα ότι η θνητότητα και η περατότητα της ζωής μας είναι μπροστά μας. Οπότε, ας πούμε το “σ’αγαπώ” σε αυτούς που πρέπει κι ας παντρευτούμε αυτούς που πρέπει, αν το αισθανόμαστε», δήλωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00