Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Όσκαρ 2022: Ποιοι θα τραγουδήσουν στη μεγάλη τελετή;

Οι Μπιγιόνσε, Μπίλι Άιλις και Φινέας Ο’ Κόνελ διεκδικούν μάλιστα το πολυπόθητο αγαλματίδιο

Οι Μπιγιόνσε, Μπίλι Άιλις και Φινέας, Ρίμπα ΜακΕντάιρ και ο Σεμπαστιάν Γιάτρα θα ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους, υποψήφιες στην κατηγορία Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι στη φετινή τελετή των βραβείων Όσκαρ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες.

Η Μπιγιόνσε θα ερμηνεύσει το «Be Alive» (που έχει γράψει μαζί με τον Dixson) από την ταινία «King Richard», η οποία είναι υποψήφια για άλλα πέντε βραβεία, μεταξύ άλλων, Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Η Μπίλι Άιλις και ο Φινέας θα ερμηνεύσουν το θεματικό τους τραγούδι από τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die», η οποία είναι επίσης υποψήφια στις κατηγορίες Καλύτερος Ήχος και Καλύτερα Οπτικά Εφέ.

Ο Σεμπαστιάν Γιάτρα θα τραγουδήσει το «Dos Oruguitas» το οποίο ερμηνεύει στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Encanto» της Disney – ο Λιν Μάνουελ Μιράντα είναι υποψήφιος για Όσκαρ για το τραγούδι. Η συνθέτρια Ζερμέν Φράνκο είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερη Πρωτότυπη Μουσική και το «Encanto» διεκδικεί επίσης Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Ο Βαν Μόρισον είναι επίσης υποψήφιος για το τραγούδι του «Down to Joy», το οποίο έγραψε και ερμήνευσε για το φιλμ «Belfast» του Κένεθ Μπράνα, που είναι υποψήφιο για επτά βραβεία, μεταξύ άλλων και στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, Μόρισον προσκλήθηκε να ερμηνεύσει το τραγούδι στην 94η τελετή απονομής των Όσκαρ, αλλά δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση επειδή είναι σε περιοδεία. Νωρίτερα αυτό τον μήνα, ανακοινώθηκε ότι ο Τράβις Μπάρκερ, η Sheila E. και ο Ρόμπρερτ Γκλάσπρ θα εμφανιστούν επίσης στη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ μαζί με τον μουσικό διευθυντή Άνταμ Μπλακστόουν. O D-Nice και οι Samples θα εμφανιστούν επίσης κατά τη διάρκεια της τελετής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00