Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χριστίνα Πάζιου για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Στην αρχή δεν μπορούσε να κάτσει ούτε στην καρέκλα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It βρέθηκε η Χριστίνα Πάζιου την Πέμπτη 24/3.

Η γυμνάστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς είναι η αυτή η οποία έχει αναλάβει την αποκατάστασή της όσον αφορά στη γυμναστική.

«Με την Ιωάννα δεν ήμασταν φίλες, γνωριστήκαμε γιατί έχουμε τον ίδιο δικηγόρο. Μπορεί στην Ιωάννα να έχω δώσει πράγματα, αλλά και εκείνη με έχει βοηθήσει να δω τη ζωή διαφορετικά, τη γυμναστική διαφορετικά, να δω και το επάγγελμα μου διαφορετικά», είπε αρχική η Χριστίνα Πάζιου.

Και συνέχισε: «Η Ιωάννα όταν την γνώρισα, δεν μπορούσε ούτε να κάτσει στην καρέκλα. Μετά από τόσες επεμβάσεις, μετά από τόσο καιρό στο νοσοκομείο, δεν υπήρχε καν δύναμη, άρα ξεκινήσαμε με το ότι έπρεπε να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Κάναμε ασκήσει και φοβόμασταν μην πέσει και χτυπήσει, ειδικά στην αρχή».

«Έχω αναλάβει πολλές φορές ανθρώπους που είχαν πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας. Στην περίπτωση της Ιωάννας, μπήκα στη θέση της και λέω είναι μια γυναίκα ωραία, με ωραίο κορμί, για αυτό προσπάθησα να την κατανοήσω για να μπορέσω να την βοηθήσω», πρόσθεσε η Χριστίνα Πάζιου στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Τέλος, η γυμνάστρια μίλησε και για την πρώτη φορά που είδα την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα, αναφέροντας: «Έχω δει την Ιωάννα χωρίς μάσκα από την αρχή. Τώρα η Ιωάννα είναι πάρα πολύ καλά σε σχέση με τον πρώτο καιρό που την είδα.

Θεωρώ ότι η ίαση της Ιωάννας έχει να κάνει πάρα πολύ με τη σκέψη της, με τη δύναμή της και με το πόσο λαμβάνει την αγάπη και την θετική ενέργεια γύρω της. Εγώ νόμιζα ότι είμαι δυνατή, πολλές φορές μάλιστα, η Ιωάννα θα μου δώσει δύναμη για το δικό μου πρόβλημα, το οποίο μπορεί να είναι ανούσιο. Είναι ανατριχιαστικό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου