Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ λέει ότι περιστασιακά… χρησιμοποιεί τη Δύναμη των Τζεντάι

O διάσημος ηθοποιός επιστρέφει στο Star Wars με τη νέα σειρά «Obi-Wan Kenobi» κι όπως αποκάλυψε, χρησιμοποιεί τις χαρακτηριστικές κινήσεις του χαρακτήρα του και στην προσωπική του ζωή

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αποκάλυψε ότι ακόμη και ο ίδιος μερικές φορές δεν μπορεί να αντισταθεί στο να κινεί το χέρι του μπροστά σε αυτόματες συρόμενες πόρτες, όπως θα έκανε ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας του.

Ο ΜακΓκρέγκορ επιστρέφει ως Τζεντάι Όμπι-Βαν Κενόμπι του Star Wars στην ομώνυμη νέα σειρά της Disney+ και είναι η πρώτη φορά που υποδύεται τον χαρακτήρα μετά την ταινία «Star Wars: Η Εκδίκηση των Σιθ» του 2005.

Σε συνέντευξή του στο στο Entertainment Weekly για την προώθηση της σειράς, ο ΜακΓκρέγκορ ρωτήθηκε αν έχει προσπαθήσει ποτέ να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του Τζεντάι εκτός των ταινιών, και απάντησε: «Το κάνω με πόρτες!»

«Μου αρέσει να το κάνω αυτό με αυτόματες πόρτες μόνο για τη δική μου διασκέδαση. Πάντα κάνω μια μικρή κίνηση Τζεντάι στις πόρτες και κατά καιρούς με έχουν πιάσει να το κάνω» και ανέφερε ως παράδειγμα όταν πηγαίνει σε σούπερ μάρκετ.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι είναι κάτι που κάνει «πάντα για να διασκεδάσει ο ίδιος» και ανέφερε ότι τον κάνει να «γελάει».

«Περιστασιακά με έχουν πιάσει να το κάνω αυτό, και αυτό είναι κάπως ντροπιαστικό» συνέχισε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00