Παύλος Χαϊκάλης: H εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού του – «Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα» (Βίντεο)

Χαϊκάλης

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε ο Παύλος Χαϊκάλης και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Πολυδώρου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αντικατάστασή του στην παράσταση Καρδίτσα Forever από τον Σωτήρη Καλυβάτση ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο του αδερφού του, Θανάση Χαϊκάλη.

«Ο κ. Μαρκίδης δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Εγώ τον καταλαβαίνω προφανώς του ζητήσαν κάποια κανάλια να μην βάλουν τον Παύλο Χαικάλη, ο άνθρωπος επαγγελματίας είναι και δεν κατηγορείται κανένας. Ούτε ο φίλος μου ο Καλυβάτσης που πήγε να κάνει την αντικατάσταση, καλά έκανε. Δεν μπορεί να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Όλα αυτά είναι στη συνείδηση του καθενός, το τι κάνει, πως λειτουργεί και δεν μιλάω από την πλευρά του παραγωγού, μιλάω από την πλευρά των συναδέλφων μου και από τα κανάλια και από όποιον λέει οτιδήποτε. Εδώ ξεκινάει κάτι όμως, ότι δεν γίνεται να είναι κάτι σοβαρό και να γίνονται τέτοια πράγματα. Δεν μπορεί κάποιος να μην με θέλει και ξαφνικά να με παίρνει για συνέντευξη, δεν μπορεί τη μία μέρα να είμαι στην πρώτη σελίδα, ενώ έχω πει ότι αποσύρομαι και να είμαι πάλι εκεί», εξήγησε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Σχετικά με τον θάνατό του αδερφού του, ο Παύλος Χαϊκάλης, δήλωσε: «Λουστήκαμε όλοι τον θάνατο του αδερφού μου και ο θίασος, γιατί και οι συνοδοιπόροι μου σε αυτή τη διαδικασία ήταν φίλοι με τον αδερφό μου, αλλά όλα αυτά περάσανε, έτσι είναι η ζωή, προχωράμε και πρέπει να προχωράμε με ψηλά το κεφάλι. Δεν πρόλαβα να πω στον αδερφό μου όλα όσα ήθελα. Ήταν πολλά, ήθελα να μιλήσουμε, να πούμε, σχεδιάζαμε πράγματα, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει».