Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία – Ολυμπία: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση για το συλλεκτικό τεύχος της «Vogue Arabia»

Εντυπωσίασε µε τις δημιουργίες του οίκου Aquazzura

Για το συλλεκτικό τεύχος της «Vogue Arabia» του Μαρτίου φωτογραφήθηκε η Μαρία – Ολυµπία, η οποία ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ µε τις δηµιουργίες του οίκου Aquazzura.

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και κόρη του Παύλου εξελίσσεται σε ένα ανερχόµενο αστέρι της βιοµηχανίας της µόδας.

Το µοντέλο και fashion influencer, που είναι το κεντρικό πρόσωπο της Louis Vuitton -έχει φωτογραφηθεί ξανά για τον γαλλικό οίκο στους δρόµους του Παρισιού-, φωτογραφήθηκε για την ανανεωµένη γενιά της θρυλικής τσάντας Capucines, ενώ έχει ποζάρει για τη «Vogue» σχεδόν σε όλο τον κόσµο.

Η 25χρονη, που έχει ξεχωρίσει ήδη για το µοναδικό της στυλ, γιορτάζει δύο σηµαντικά ορόσηµα: είναι η πέµπτη επέτειος από τη δηµοσίευση του κορυφαίου τίτλου µόδας στον κόσµο στη Μέση Ανατολή και είναι επίσης το µεγαλύτερο που έχει δηµιουργηθεί ποτέ, µε 500 σελίδες.

Το επετειακό τεύχος περιλαµβάνει τρεις Αραβίδες σταρ στο εξώφυλλο – τη σχεδιάστρια υποδηµάτων Amina Muaddi, την ηθοποιό Nadine Nassib Njeim και τη µεγιστάνα οµορφιάς Huda Kattan.

Η 25χρονη fashionista, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της το καλοκαίρι στο Πόρτο Χέλι µε ένα χλιδάτο πάρτι στη βίλα του τέως βασιλιά παππού της, παρακολούθησε το πρώτο της σόου υψηλής ραπτικής σε ηλικία 11 ετών, καθισµένη στα γόνατα του µπαµπά της και φορώντας ένα φόρεµα της πολυτελούς µάρκας παιδικών ρούχων «Marie-Chantal», το οποίο ξεκίνησε η µητέρα της το 2000.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 19/03/2022

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου