Ανησυχούν οι Καρντάσιαν για την σωματική ακεραιότητα της Κιμ, μετά τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του Κάνιε Γουέστ

Καρντάσιαν, Ανησυχούν οι Καρντάσιαν για την σωματική ακεραιότητα της Κιμ, μετά τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του Κάνιε Γουέστ

Η ψυχολογική κακοποίηση μπορεί να μετατραπεί σε σωματική, τονίζουν εξαγριωμένοι θαυμαστές της τηλεπερσόνας – Δεν είναι και λίγοι όσοι τονίζουν ότι ο νέος αποκλεισμός του από το instagram μπορεί να εξοργίσει τον ανεξέλεγκτο τραγουδιστή – Το διαζύγιό τους έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων, με εκείνον να επιτίθεται συνεχώς στην πρώην σύζυγο του και στον νέο της σύντροφο

Το διαζύγιο του Κάνιε Γουέστ με την Κιμ Καρντάσιαν, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό, προκάλεσε θύελλα όχι μόνο στα ξένα μέσα ενημέρωσης και τα ταμπλόιντς, αλλά και ανάμεσα στους φαν των δύο διασημοτήτων. Η δημοσιοποίηση της νέας της σχέσης με γνωστό κωμικό δε, μαγνήτισε τα βλέμματα αλλά προκάλεσε και τον εκνευρισμό του πρώην συζύγου και πατέρα των 4 παιδιών της. Προβάλλοντας, δημοσίως, τον πιο κακό εαυτό του.

Τα πράγματα ξέφυγαν αρκετές φορές, με τον γνωστό τραγουδιστή να μιλάει δημοσίως για την πρώην σύζυγο του κατηγορώντας την ότι στερεί την επικοινωνία των παιδιών μαζί του, διαφωνεί στον τρόπο που η ίδια τα μεγαλώνει, ενώ έχει απειλήσει ευθέως και τον σύντροφο της. Όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Το σοκαριστικό νέο βίντεο κλίπ του, που δείχνει να… αποκεφαλίζει τον Πήτ Ντέιβιντσον προκάλεσε την οργή ακόμα και των θαυμαστών του. Οι αναρτήσεις του στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο instagram δοκίμασαν τα αντανακλαστικά της εταιρίας η οποία του απαγόρευσε την πρόσβαση λέγοντας ότι χρησιμοποιεί κακοποιητικό λόγο.

Όμως, ειδικοί επισημαίνουν έναν σημαντικό κίνδυνο, ενώ αυξάνεται η ανησυχία για την ακεραιότητα της τηλεπερσόνας. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι οι συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίον της, μπορεί να είναι και απειλητικές για την ίδια. Όπως λένε, ο αποκλεισμός του από το διαδίκτυο μπορεί να τον εξοργίσει ακόμη περισσότερο, χωρίς κανείς να μπορεί να τον ελέγξει και να είναι άγνωστο το μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Τον τελευταίο καιρό, πολλοί χρήστες του διαδικτύου επισημαίνουν ότι η Κιμ Καρντάσιαν, υφίσταται ψυχολογική κακοποίηση από τον πρώην σύζυγο της. «Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ενδοοικογενειακής βίας», υπογραμμίζουν, χωρίς να μπορεί κανείς να αποκλείσει, όπως λένε, το ενδεχόμενο ο Γουέστ να γίνει επικίνδυνος ακόμη και για την σωματική της ακεραιότητα. . Ζητούν από τις αρχές μάλιστα να εγγυηθούν την ασφάλεια της ίδιας αλλά και των παιδιών της καθώς και του συντρόφου της. Η ίδια αποφεύγει να μιλήσει εναντίον του πατέρα των παιδιών της και είναι ελάχιστες οι φορές που έχει απαντήσει στις επιθέσεις του.

Πάντως, ακόμη και μέλη της οικογένειας της, δεν έχουν κρύψει την ανησυχία τους καθώς θεωρούν ότι ο Κάνιε Γουέστ δρα παρορμητικά και ανεξέλεγκτα. Ο παρουσιαστής της δημοφιλής αμερικανικής εκπομπής “The Daily Show” Τρέβορ Νώα, μιλώντας στην εκπομπή του είπε ότι είναι τρομακτικό να βλέπεις τι περνάει αυτή τη στιγμή η Καρντάσιαν, γιατί είναι ακριβώς ότι συμβαίνει σε εκατοντάδες γυναίκες. Είναι η απάντηση στην ερώτηση «γιατί δεν έφυγες;», γιατί πολλές γυναίκες, όπως είπε, γνωρίζουν ότι αν προσπαθήσουν να φύγουν από τον κακοποίητη τους.