Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ριάνα: Μία βόλτα της στα μαγαζιά «πρόδωσε» το φύλο του μωρού που περιμένει

Το φύλο του μωρού της αποκάλυψε άθελά της η Ριάνα.

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον ράπερ ASAP Rocky.

Αν και δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη δήλωση για το φύλο του μωρού της, μία βόλτα της σταρ σε μαγαζί με βρεφικά ρούχα, την «πρόδωσε».

Η 33χρονη τραγουδίστρια εθεάθη να ψωνίζει φορεματάκια και κοριτσίστικα κορμάκια από γνωστό κατάστημα με βρεφικά είδη στο Λος Άντζελες.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η Ριάνα περιμένει κοριτσάκι. Όπως αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της στη Daily Mail, η τραγουδίστρια βρίσκεται στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Η ιδιοκτήτρια του πασίγνωστου brand «Fenty» ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της κατά τις αρχές του Ιανουαρίου, ποζάροντας δίπλα στον αγαπημένο της ράπερ στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με την κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο.

Δεν χρειαζόταν να κάνει κάποια σχετική δήλωση, αφού το ανοιχτό ροζ μπουφάν της, που αφήνει εκτεθειμένη την φουσκωμένη κοιλίτσα της τα λέει όλα.

Το ζευγάρι περιμένει τον καρπό του έρωτά του, μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης.

Στο παρελθόν, ο ράπερ είχε μιλήσει για την αγαπημένη του σε συνέντευξή του, χρησιμοποιώντας τα πιο τρυφερά λόγια.

«Είναι η αγάπη της ζωής μου. Με κάνει και νιώθω κάθε μέρα και καλύτερα. Όλα είναι καλύτερα, όταν έχεις δίπλα σου “τη μία”. Για ‘μένα αυτή η μία ισοδυναμεί με εκατομμύρια. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς ξέρω ότι εκείνη είναι η “μία”. Απλά είναι. Όταν έρχεται στη ζωή σου, το καταλαβαίνεις», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό GQ.

Αν και οι δυο τους γνωρίζονται από το 2012, αρχικά, τους συνέδεε μία δυνατή φιλία και τίποτα παραπάνω. Το φλερτ μεταξύ τους ξεκίνησε το 2019 και οι πρώτες φήμες για ένα νέο ειδύλλιο ξεκίνησαν την Πρωτοχρονιά του 2020.

Ήταν ο ASAP Rocky που της στάθηκε, όταν χώρισε από τον γνωστό επιχειρηματία Χασάν Τζαμίιλ. Οι δυο τους άρχισαν να περνούν πολύ χρόνο μαζί, όμως αποφάσισαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ για έναν περίπου χρόνο. Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε τον Δεκέμβριο του 2020 στη Νέα Υόρκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00