Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Britney Spears έκλεισε το Instagram της

Η είδηση που έγινε εχθές γνωστή και αφορούσε τον λογαριασμό της Britney Spears στο Instagram, άφησε έκπληκτους τους ακολούθους της, οι οποίοι αναρωτιόντουσαν τι συνέβη και δεν ήταν πια ενεργή στην πλατφόρμα.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν τρίτο άτομο να ευθύνεται για τη διαγραφή του προφίλ, ενώ αρκετοί ισχυρίζονταν πως η πλατφόρμα «κατέβασε» τον λογαριασμό.

Ωστόσο, σήμερα, πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας ξεκαθάρισαν ότι την απόφαση για τη διαγραφή του λογαριασμού την πήρε η ίδια. «Η Britney αποφάσισε να απενεργοποιήσει προσωρινά τον λογαριασμό της στο Instagram, όχι κάποιος άλλος».

Oι φαν δυσκολεύονται να πιστέψουν πως είναι δική της απόφαση
Ο λογαριασμός της ποπ σταρ εξαφανίστηκε, απροειδοποίητα, την Τετάρτη, 16 Μαρτίου. Το προφίλ της, το οποίο είχε εκατομμύρια followers και περιείχε πολλά βίντεο και φωτογραφίες της τραγουδίστριας, δεν υπάρχει πια.

Η pop star δημοσίευε πλούσιο υλικό στο προφίλ της, σε καθημερινή βάση, το οποίο περιελάμβανε και στιγμές της με τον σύντροφό της. Αυτός είναι ο λόγος, που οι φαν της δυσκολεύονται να πιστέψουν, πως η αποχή από το Instagram είναι δική της απόφαση. Ωστόσο, η πηγή από το περιβάλλον της ξεκαθαρίζει πως η σταρ της ποπ ήθελε απλώς, να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν. Την ίδια ώρα, ο λογαριασμός της στο Twitter παραμένει ενεργός.

Η υποχρεωτική κηδεμονία και τα πρώτα λόγια του πατέρα της μετά την απόφαση
Τα τελευταία χρόνια η ζωή της Britney Spears έχει γίνει κεντρικό θέμα σε εφημερίδες, τηλεόραση και διαδίκτυο μιας και η ίδια προσπαθούσε να απαλλαγεί από την υποχρεωτική κηδεμονία που της είχε επιβάλλει δικαστήριο και όριζε τον πατέρα της υπεύθυνο για τη διαχείριση της περιουσίας της και της ζωής της.

Έπειτα από διαμάχη ετών και ένα ολόκληρο κίνημα που πήρε ο όνομά της (Free Britney), κατάφερε να ελευθερωθεί το φθινόπωρο του 2021. Ωστόσο, κάθε ιστορία που γίνεται γνωστή γύρω από αυτό το θέμα τραβά πάντα το ενδιαφέρον.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της (λίγο πριν τη διαγραφή του προφίλ της) αναφέρθηκε στο πώς ένιωθε όταν είχε δύο μωρά παιδιά και χρειαζόταν να κρύβεται από τους παπαράτσι: «Είναι απίστευτη η δύναμη που έχουμε οι μαμάδες», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πρώτα λόγια του πατέρα της έπειτα από την απόφαση για την υποχρεωτική κηδεμονία της: «Νομίζω ο μπαμπάς μου πάντα ήθελε να έχει τον ρόλο του παιδιού και όχι του γονέα. Μου είπε κάτι την πρώτη ημέρα της κηδεμονίας που δεν θα ξεχάσω: “Κάθισε, θέλω να μιλήσουμε. Από εδώ και πέρα εγώ είμαι η Britney Spears. Εγώ αποφασίζω”. Από εκείνη την ημέρα και μετά ένιωθα ένα πολύ μεγάλο κομμάτι μου να έχει ξεριζωθεί από εμένα. Δεν ήμουν ποτέ η ίδια. 13 χρόνια μετά (η κηδεμονία ξεκίνησε το 2008 και έληξε το 2021)και λέω πως τα κατάφερα. Το ξεπέρασα και νιώθω ζωντανή!».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου