Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Τζάστιν Μπίμπερ τρόμαξε πολύ από την περιπέτεια που είχε με την υγεία της η σύζυγός του

Ο Τζάστιν Μπίμπερ μοιράστηκε με τους θαυμαστές του κατά τη διάρκεια της τελευταίας του περιοδείας «Justice» πώς είναι η σύζυγός του, Χέιλι Μπάλντουιν, μετά την πρόσφατη και σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Οι περισσότεροι από εσάς πιθανότατα γνωρίζετε ή έχετε μάθει τα νέα σχετικά με τη σύζυγό μου… αλλά είναι εντάξει, είναι καλά είναι δυνατή», είπε ο 28χρονος τραγουδιστής κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα ευάλωτης και προσωπικής του στιγμής στη συναυλία του στο Ντένβερ η οποία αργότερα δημοσιεύτηκε στο Instagram.

«Ήταν τρομακτικό, ξέρετε, ήταν πραγματικά τρομακτικό», πρόσθεσε για να συνεχίσει: «Αλλά ξέρω στα αλήθεια ότι ο Θεός την έχει στις παλάμες των χεριών του, και αυτό είναι καλό».

Η 25χρονη Χέιλι Μπάλντουιν αποκάλυψε μέσα από τα stories της στο Instagram το περασμένο Σάββατο ότι είχε νοσηλευτεί με «συμπτώματα εγκεφαλικού».

«Διαπίστωσαν ότι είχα υποστεί έναν πολύ μικρό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό μου, ο οποίος προκάλεσε μια μικρή έλλειψη οξυγόνου, αλλά το σώμα μου το είχε περάσει μόνο του και ανάρρωσα πλήρως μέσα σε λίγες ώρες», είχε αναφέρει αρχικά το διάσημο μοντέλο.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για ότι πιο τρομακτικό έχει ζήσει: «Αν και αυτή ήταν σίγουρα μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω περάσει ποτέ, είμαι σπίτι τώρα και τα πάω καλά, και είμαι τόσο ευγνώμων και ευγνώμων απέναντι σε όλους τους καταπληκτικούς γιατρούς και νοσοκόμους που με φρόντισαν!».

hailey111



Το TMZ ανέφερε ότι οι γιατροί έκαναν τεστ για να δουν αν ο κορωνοϊός είχε συμβάλει στα συμπτώματα της Χάιλεϊ, καθώς ο Μπίμπερ είχε δαιγνωστεί με κορωνοϊό στα τέλη Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να ακυρώσει μια συναυλία του στο Λας Βέγκας.

Μια πηγή είπε στο People ότι ο τραγουδιστής του «Sorry» είχε τρομάξει και στεναχωρηθεί περισσότερο από τη σύζυγό του για το περιστατικό.

«Ο Τζάστιν είχε στείλει μήνυμα σε όλους όσους ήξερε ζητώντας τους να προσευχηθούν για εκείνη, και δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της», λέει πηγή προσκείμενη στον τραγουδιστή. «Θα την παρακολουθεί και θα τη βοηθάει όσο μπορεί. Και έχει όλους γύρω του να προσεύχονται για την καλή της υγεία. Ταρακουνήθηκε πολύ από όλο αυτό που συνέβη».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου