Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Κανένα θέμα αναβολής της δίκης του – Τι θα υποστηρίξουν στο δικαστήριο Δανδουλάκη και Δροσάκη (Βίντεο)

Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει χάσει πάνω από 25 κιλά. Τι θα υποστηρίξουν στο δικαστήριο Δανδουλάκη και Δροσάκη.

Ξεκινά αύριο, Παρασκευή 18 Μαρτίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και είναι προφυλακισμένος από τον Ιούλιο του 2021.

Ωστόσο, δεν θα εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα έχει χάσει 25 κιλά.

«Το πρόβλημα είναι παθολογικό και ελπίζω να είναι σε θέση να έρθει στην επόμενη δικάσιμο. Ακόμα και με καροτσάκι θα έρθει. Δεν είναι σε κατάσταση να πάει στο νοσοκομείο ακόμα. Θα έρθει στο δικαστήριο ακόμα και με καροτσάκι», επεσήμανε ο ίδιος και τόνισε τη δυσκολία που έχει στο να περπατήσει.

https://youtu.be/UP_Xnjd9ptQ

Τι θα υποστηρίξουν στο δικαστήριο Δανδουλάκη – Δροσάκη

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το «παρών» αύριο στο δικαστήριο θα δώσουν οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Εβελίνα Παπούλια, Λένα Δροσάκη και Χρύσα Παππά.

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», παρουσιάστηκαν κάποια από αυτά που πρόκειται να καταθέσουν οι δύο πρώτοι ηθοποιοί ενώπιον του δικαστή.

«Το 2007 γνώρισα τον καταγγελλόμενο στο πλαίσιο των επισκέψεων που διοργάνωνε η σχολή μου. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου και με προσέγγισε με έναν τρόπο που αρχικά μου φάνηκε εντελώς φιλικός και καλοπροαίρετος. Πολύ σύντομα όμως ο καταγγελλόμενος άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά και να με παρενοχλεί σεξουαλικά, στην αρχή πιο διακριτικά και στη συνέχεια με ολοένα και πιο ανάρμοστο τρόπο. Έφτασα στο σημείο να με παίρνει τηλέφωνο και να με ρωτάει πιεστικά πότε θα του κάτσω», θα πει η Λένα Δροσάκη.

Από την μεριά της η Κατερίνα Δανδουλάκη θα υποστηρίξει: «Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία. Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό μου, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα που στην ουσία είναι ήρωες μιας επιβεβαιωμένης κάθαρσης, Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας  και η ζωή είναι ιερή».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00