Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση: Εταιρεία παραγωγής θέλει να κάνει τη ζωή μας ταινία

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση θα απασχολούν όπως φαίνεται για αρκετό καιρό ακόμα τα φώτα της δημοσιότητας, αφού όπως αποκάλυψε το ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό του, εταιρεία παραγωγής θέλει να κάνει τη ζωή τους, ταινία.

«Συζητάγαμε μια πολύ ωραία πρόταση που μας ήρθε από μία εταιρεία παραγωγής, την οποία αν σας την πω, θα λένε πάλι ότι τα βγάζω από το μυαλό μου. Λοιπόν, μια εταιρεία παραγωγής θέλει να κάνει τη ζωή μας ταινία», ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Ιλάειρα Ζήση πρόσθεσε από την πλευρά της ότι «αν κάποια στιγμή μπορεί να βγει κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι οι πιο ειδικοί να το βγάλουμε είμαστε εμείς οι δύο».

Η πρωτοβουλία Τσιμτσιλή

Η παρέα του «Happy Day» αποφάσισε πάντως να ενισχύσει το συγκεκριμένο project. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με χιουμοριστική διάθεση δήλωσε πως συνεισφέρει στην εταιρεία παραγωγής, κρατώντας ψεύτικα χαρτονομίσματα.

Σε άλλα νέα, το ζευγάρι ετοιμάζεται για τον γάμο του που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πριν μερικές ημέρες, δήλωσε πως θα έχει 3000 καλεσμένους, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και πως θα χρειαστεί να ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα στην Κύπρο για τις λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου