Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Άννα Βερούλη και ο Νίκος Μιχαλόπουλος μιλούν για τα 25 χρόνια κοινής συμβίωσης (Βίντεο)

Η Άννα Βερούλη και ο Νίκος Μιχαλόπουλος μιλούν για τα 25 χρόνια γάμου τους, τον τρόπο που διαχειρίζονται τις διαφορές τους και τις μεγάλες τους επιτυχίες στον αθλητισμό.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την κοινή τους πορεία στη ζωή. Όπως λένε χαρακτηριστικά και οι δύο, δεν πιστεύουν πως μοιάζουν και αν συνέβαινε αυτό θα ήταν βαρετό.

«Το σημαντικότερο είναι να μην είσαι διαφορετικός σε αξίες με τον σύντροφό σου» λέει ο Νίκος Μιχαλόπουλος.

Η Άννα Βερούλη δηλώνει πως ακολουθεί τους στόχους και τα όνειρα του συζύγου της. «Κάνει τόσα πράγματα που είμαι πολύ υπερήφανη για εκείνον. Είναι ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου» συμπληρώνει.

Παράλληλα, και ο Νίκος Μιχαλόπουλος αποκαλύπτει πως υπήρξε θαυμαστής της Άννας και πως προσπάθησε «να ανεβάσει το επίπεδό του για να είναι εντάξει δίπλα της».

«Συχνά μένουν στο «Βερούλη» και χάνεται η αξία του Νίκου που είναι μεγάλη. Δεν μου αρέσει να καπελώνεται ο σύντροφός μου» επισημαίνει η πρώην πρωταθλήτρια.

«Με ρωτάνε πως αντιμετώπισα το όνομα της Άννας γιατί είναι «βαρύ». Κυρίως επειδή είναι γυναίκα γιατί υπάρχει ταμπού» αποκαλύπτει ο Νίκος Μιχαλόπουλος.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρει πως τα τελευταία χρόνια κάνει τα εκπαιδευτικά προγράμματα του υπουργείου Παιδείας στο Ολυμπιακό στάδιο και θυμάται την εποχή που είχε ανέβει στο Κιλιμάντζαρο με άλλους αθλητές για να μαζέψουνε χρήματα για τα παιδιά των παραγκουπόλεων του Ναϊρόμπι.

«Το πρώτο πράγμα που μας ζήτησαν τα δεν ήταν χρήματα ή δώρο αλλά η καραμέλα που μασούσαμε» θυμάται χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η Άννα Βερούλη λέει πως δεν ήθελε να του στερήσει το όνειρο, ωστόσο φοβόταν. «Δεν είχαμε επικοινωνία, μάθαινα που ήταν από το διαδίκτυο. Είδα μία φωτογραφία του και φοβήθηκα».

Το ζευγάρι δηλώνει πως η ελευθερία σε μία σχέση είναι πολύ ωραίο πράγμα προϋποθέτει όμως ότι υπάρχει εμπιστοσύνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου