Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Δεν χρειάζεται να βγαίνουν όλα προς τα έξω»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη Σόνια Μαγγίνα.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Μόλις Χθες, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά και για το πως διαχειρίζονται τη σχέση τους δημόσια.

Απέκτησες αναγνωσιμότητα μέσα από την τηλεόραση, αλλά, τον τελευταίο καιρό, και μέσα από την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου με τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Πώς το χειρίζεσαι αυτό;

Για να πω την αλήθεια, έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχει να κάνει με μένα προσωπική ούτε με τη δουλειά. Δεν έχει να κάνει με μένα προσωπικά ούτε με τη δουλειά μου ούτε με αυτό που πραγματικά ζω. Δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, καταλαβαίνω γιατί μπορεί να συμβαίνει, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση.

Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον-και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω πάντως πως έχω καταφέρει να υπάρχει ισορροπία.

Και στα social media έχετε μια ισορροπία. Δεν κρύβεστε, δημοσιεύετε κάποια στιγμιότυπα, αλλά δεν υπερβάλλετε κιόλας.

Για μας είναι κάτι πολύ χαλαρό, δεν το σκεφτόμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Επιπλέον, εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια διότι σήμερα είσαι με κάποιον και αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται να βγαίνουν τα πάντα προς τα έξω. Καλό είναι να κρατάμε στιγμές μας για μας, που μπορεί να είναι το ευτυχισμένος παρόν μας ή να γίνουν μια ανάμνηση στο μέλλον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00