Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Μάρτυρας – κλειδί σε κατάθεση «φωτιά» εναντίον του για πολύ σοβαρά περιστατικά και το πρόβλημα υγείας του (Βίντεο)

Πληροφορίες από τα όσα θα καταθέσει γυναίκα-μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη στη δίκη που ξεκινά την Παρασκευή 18 Μαρτίου μετέφερε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης.

Η μάρτυρας υπεράσπισης

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν γενναιόδωρος άνδρας, γοητευτικός. Όλες οι γυναίκες που τον γνώριζαν, τον ερωτευόντουσαν. Σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό όλες ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί του. Ήμουν πολλά χρόνια στο πλευρό του και δεν είχα καταλάβει ποτέ ότι κάποιες κυρίες είχαν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του. Εγώ πήγαινα συχνά και στο σπίτι του, ποτέ δε μου έκανε άσεμνες προτάσεις» φαίνεται ότι θα πει στο δικαστήριο η γυναίκα μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η μάρτυρας κατηγορίας

Από την άλλη, η πρώτη μάρτυρας που θα καταθέσει εναντίον του είναι μία γυναίκα με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση ο γνωστός ηθοποιός. Εκείνη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Πρωινό, θα υποστηρίξει πως ενώ ο δεσμός στη σχέση κυλούσε ομαλά, στη συνέχεια βίωσε φρικιαστικά πράγματα.

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος

Ακόμα ένας μάρτυρας κατηγορίας είναι ένας γυναικολόγος – μαιευτήρας που θα καταθέσει και θα επιβεβαιώσει μαρτυρίες θυμάτων για πολύ σοβαρά περιστατικά στα οποία εμπλέκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης. «Θα πέσουμε από τα σύννεφα από αυτά που θα πει ο γιατρός. Θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα με όσα θα πει, γιατί είναι επιστήμονας» είπε ο Τάσος Τεργιάκης, που ξεκαθάρισε ότι δεν αναφέρεται σε ιατροδικαστική εξέταση.

Το πρόβλημα υγείας του

Το πρωί της Τετάρτης 16/3, ο Γιώργος Λιάγκας, επικαλούμενος δικό του αποκλειστικό ρεπορτάζ, αποκάλυψε το σοβαρό θέμα που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Σήμερα είμαστε δύο ημέρες πριν από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αυτό που μπορώ να εισφέρω στο ρεπορτάζ ως αποκλειστική πληροφορία, είναι ότι τα τελευταία 24ωρα επιδεινώνεται η υγεία του. Είμαι πολύ προσεκτικός στο τι θα πω. Έχει ένα χρόνιο πρόβλημα, είναι το πρόβλημα για το οποίο είχε νοσηλευτεί πριν συλληφθεί. Είχε μπει στο νοσοκομείο τότε αν θυμάστε. Έχει πρόβλημα με την καρδιά του και μάλιστα είναι ένα κληρονομικό πρόβλημα που το είχε και μέλος της οικογένειάς του. Παίρνει και αγωγή. Έχει κλονιστεί η υγεία του» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο Πρωινό, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00