Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπίλι Τζόελ: Αρνείται να παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για τη βιογραφική ταινία «Piano Man»

Ο Μπίλι Τζόελ φέρεται να αρνήθηκε να παραχωρήσει τα δικαιώματα της μουσικής του για επερχόμενη ταινία βασισμένη στη ζωή του.

Ο Άνταμ Ριπ υπογράφει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία «Piano Man», αλλά εκπρόσωπος του Μπίλι Τζόελ επιβεβαίωσε ότι ο μουσικός δεν συμμετέχει στο πρότζεκτ.

Ο πατέρας του Άνταμ Ριπ, Άρτι Ριπ υπέγραψε την πρώτη συμφωνία για δίσκο με τον Μπίλι Τζόελ και ήταν παραγωγός του πρώτου σόλο άλμπουμ του «Cold Spring Harbor».

Η βιογραφική ταινία θα ακολουθεί τα πρώτα χρόνια της καριέρας του Τζόελ – από την ανακάλυψη του από τον Έργουιν Μαζούρ, ο οποίος ήταν μάνατζερ του συγκροτήματος The Hassles στο οποίο εντάχθηκε ο Τζόελ ως έφηβος, μέχρι την επιτυχημένη εμφάνιση του το 1972 που τράβηξε την προσοχή του Κλάιβ Ντέιβις.

Ωστόσο εκπρόσωπος του τραγουδιστή και μουσικού είπε ότι ο Μπίλι Τζόελ δεν θα συμμετέχει στην ταινία και ότι δεν θα παραχωρηθούν δικαιώματα για τη μουσική, το όνομα ή την ιστορία της ζωής του, σύμφωνα με το Variety.

Η Jaigantic Studios απέκτησε τα δικαιώματα από τον Έργουιν Μαζούρ που εκπροσωπούσε τον μουσικό από το 1970 έως το 1972.

 

«Ο Μπίλι Τζόελ είναι μέρος της ζωής μου από τότε που ο πατέρας μου του πρότεινε να υπογράψει με τη δισκογραφική του όταν ήμουν τεσσάρων ετών. Η μουσική του είναι ριζωμένη στο DNA μου και ήταν ένα όνειρό μου ως σκηνοθέτης να εξερευνήσω και να τιμήσω την ιστορία που εξηγεί πώς ο Μπίλι Τζόελ έγινε ο άνθρωπος του πιάνου» ανέφερε ο Άνταμ Ριπ.

«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Αυτά είναι τα γεγονότα της αληθινής ζωής που είδα από κοντά και διαμόρφωσαν τον Μπίλι από παίκτη πλήκτρων στο τοπικό συγκρότημα του Long Island, The Hassles, στον εμβληματικό μουσικό, τραγουδιστή-τραγουδοποιό και διασκεδαστή που συγκινεί το κοινό σε όλο τον κόσμο σήμερα» δήλωσε ο Μαζούρ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00