Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Γινόντουσαν πράγματα στο “Στην υγειά μας” που δεν ήταν της αρεσκείας μου»

«Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό και είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει απολύτως αυτό το πράγμα», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», που θα προβληθεί απόψε τα μεσάνυχτα, είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής απάντησε, όπως ήταν φυσικό, και για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

«Δεν υπήρξε καν διαζύγιο, απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το πρωί και είπα, όχι ξαφνικά, μαζευόταν πράγμα μέσα μου, και είπα ότι πρέπει να σταματήσω για το καλό το δικό μου και της εκπομπής. Έτσι και έγινε.

Είχα κουραστεί λίγο, τα 2-3 τελευταία χρόνια γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της απολύτου επιλογής και αρεσκείας μου για διάφορους λόγους, χατίρια και τα λοιπά. Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό και είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει απολύτως αυτό το πράγμα», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Για την απώλεια του Βλάσση Μπονάτσου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Πήγαινα στη Χαλκίδα για ένα γύρισμα, ήμουν στο αυτοκίνητο και άκουσα την είδηση στις 7 το πρωί. Τράβηξα χειρόφρενο! Και λέω στους άλλους που ήταν μαζί μου “ακούσατε αυτό που άκουσα;”».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου