Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βραβεία BAFTA: Η σπόντα της Έμμα Γοάτσον κατά της JK Rowling για τα ομοφοβικά της σχόλια (Βίντεο)

Όταν η οικοδέσποινα των βραβείων, Rebel Wilson, καλωσόρισε στη σκηνή την Emma Watson για να παρουσιάσει το βραβείο καλύτερης βρετανικής ταινίας στα BAFTA, δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε.

«Η επόμενη παρουσιάστρια είναι η Emma Watson», είπε η οικοδέσποινα και συνέχισε «Είναι περήφανη που αποκαλεί τον εαυτό της φεμινίστρια, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι μάγισσα».

Η «Ερμιόνη» ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και είπε «Είμαι εδώ για όλες τις μάγισσες». Μια φράση που λίγοι την κατάλαβαν εκείνη τη στιγμή. Η Emma Watson αναφέρθηκε σε όλους τους τρανς θαυμαστές της.

Την ίδια στιγμή που η συγγραφέας JK Rowling, έχει κατά καιρούς εκφράσει τρανσφοβικά και ομοφοβικά σχόλια. Μάλιστα τον Ιούλιο του 2020 μέσα από την ιστοσελίδα της είχε γράψει ένα κείμενο που υποστήριζε ότι «το βιολογικό φύλο είναι το πραγματικό».

Τότε σύσσωμοι οι πρωταγωνιστές των ταινιών Χάρι Πότερ, οι Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson και Evanna Lynch, είχαν καταδικάσει απερίφραστα τα όσα είχε γράψει η συγγραφέας.

«Φωτιά» στο twitter

Βέβαια η ατάκα αυτή της «Ερμιόνης» δεν θα μπορούσε να διαφύγει της προσοχής των πιο ψαγμένων και σε λίγη ώρα το twitter πήρε φωτιά. Κάποιοι της είπαν μπράβο για αυτό που είπε και για την υποστήριξη της στην τρανς κοινότητα ενώ κάποιοι άλλοι την κατηγόρησαν για «αχαριστία» και πως «χρησιμοποίησε τα BAFTA για να βάλει στο στόχαστρο τη γυναίκα που την έβγαλε από την αφάνεια – σε μια απελπισμένη προσπάθεια να ευχαριστήσει τους τρανς θαυμαστές της.

Κάποιοι άλλοι πρόσθεσαν ότι η Η JK Rowling έχει περισσότερο ταλέντο στο μικρό της δάχτυλο από ό,τι μπορεί να ονειρευτεί ποτέ η Emma Watson.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00