Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Παντελής Καναράκης: Το περιοδικό αποσύρει την κυκλοφορία του τεύχους (Βίντεο)

Ο Παντελής Καναράκης φωτογραφήθηκε ως Ιησούς Χριστός – Επτά ιερείς προσέφυγαν στην δικαιοσύνη εναντίον του γνωστού ηθοποιού – Το σχόλιο του Τσουρού στο «Mega Καλημέρα»

Ο Παντελής Καναράκης φωτογραφήθηκε ωςΙησούς Χριστός για Free Press περιοδικό, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό χθες επτά ιερείς προσέφυγαν στην δικαιοσύνη εναντίον του γνωστού ηθοποιού, ενώ μαζί με την μήνυσή τους ζητούν να αποσυρθεί το συγκεκριμένο τεύχος.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας η δημοσιογράφος Χριστίνα Πατσιώκα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, το περιοδικό ζήτησε συγγνώμη, ενώ δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει τελικά με τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. 

Σκοπός μας δεν ήταν να προκαλέσουμε

«Κάθε εξώφυλλο του καλλιτεχνικού Free Press έχει σαν στόχο να προβληματίσει και να αποτελέσει κοινωνικό σχόλιο. Για αυτό και οι φωτογραφίες δείχνουν τον σύγχρονο άνθρωπο να φορά ακάνθινο στεφάνι που συμβολίζει τα δεινά. Σκοπός μας δεν ήταν να προκαλέσουμε. Θα ήθελα να θυμίσω και να τονίσω ότι η τέχνη έχει την υποχρέωση να προβληματίσει και η ελευθερία της τέχνης είναι συνταγματικό δικαίωμα» αναφέρει ο εκδότης του περιοδικού.

H θρησκεία δεν αγγίζεται

Ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος είχε σχολιάσει έντονα την φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη, τόνισε στην εκπομπή: «Εγώ από την πλευρά μου, επειδή εξέφρασα και την αντίδραση μου προς τη συγκεκριμένη φωτογράφιση ως προς την αισθητική της, το να προχωρούν οι ιερείς σε μήνυση στον Παντελή Καναράκη μου φαίνεται επίσης υπερβολικό. Από εκεί και πέρα για μένα η θρησκεία δεν αγγίζεται».

Δείτε το σχετικο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου