Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αποκαλυπτικός ο Χαβιέ Μπαρδέμ: Έγινα στρίπερ για μια μέρα (Βίντεο)

Ο ηθοποιός μίλησε για το απολαυστικό περιστατικό που του συνέβη όταν ήταν 20 ετών

Για τον Χαβιέ Μπαρδέμ μπορεί να γνωρίζουμε πολλά πράγματα αλλά όχι ότι έγινε στρίπερ για μια μέρα.

Ο διάσημος ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «The Ellen Degeneres Show» είχε να κάνει πικάντικες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω ο ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν ήταν 20 ετών βγήκε μέσα από μια τούρτα για την αρραβωνιαστικό ενός φίλου του.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, επανέλαβε στο σόου και ο ιδιοκτήτης του κλαμπ ενθουσιάστηκε και του πρότεινε να κάνει το ίδιο νούμερο μια φορά την εβδομάδα.

«Ο ιδιοκτήτης της ντίσκο είπε: «Θα το κάνεις αυτό κάθε Παρασκευή;» είπε. «Και είπα, «Ναι, φυσικά!» γιατί ήμουν μεθυσμένος», αποκάλυψε στη συνέντευξή του ο ηθοποιός. Αλλά ο Χαβιέ τρόμαξε και έτσι, κάλεσε τη μαμά του για βοήθεια.

«Ήμουν τόσο νευρικός, κάλεσα τη μαμά μου και την αδερφή μου για να με συνοδεύσουν στο σόου μου για το στριπτίζ», εξήγησε.

Έτσι, η οικογένειά του πήγε μαζί του, καθώς χόρευε το «You Can Leave Your Hat On» του Joe Cocker όπου φορούσε ένα σμόκιν το οποίο σιγά σιγά θα έβγαζε.

«Δεν ήταν κανείς – νομίζω ότι υπήρχαν τρία άτομα εκεί;» θυμάται. «Και ήταν πολύ ενοχλητικό, αλλά το έκανα! Είμαι ηθοποιός και έχω τη δουλειά μου», είπε ο Χαβιέ Μπαρδέμ βάζοντας τελεία σε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα καθώς ο ίδιος είναι ταγμένος στην υποκριτική.

Δείτε όλα όσα είπε ο Χαβιέ Μπαρδέμ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου