Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: Σκέφτεται να κάνει παιδί με την Δανάη Μιχαλάκη;

Τι είπε ο ηθοποιός για την παράλληλη καριέρα που κάνει σε υποκριτική και μουσική αλλά και τη συνεργασία του με τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού

O Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» όπου μίλησε για όλα. Για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής, για τη συνεργασία του με τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, αλλά και για τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Η ηθοποιός μέσα σε όλα αποκάλυψε αν είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς. Μιλώντας για την παράλληλη ενασχόλησή του με την υποκριτική και τη μουσική ο Γιώργος Παπαγεωργίου υποστηρίζει: «Είναι όλα ζυγισμένα το ίδιο. Αν μου αφαιρέσεις ένα κομμάτι, την υποκριτική ή τη μουσική, θα νιώθω το ίδιο πλήρης».

Η αίσθηση του θεατρίνου έχει γράψει μέσα μου από παιδί

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική οικογένεια την οποία μεγάλωσε και απάντησε αν πήρε ερεθίσματα και ευκαιρίες: «Από όλα μου έδωσε. Αρχικά πήρα ερεθίσματα στο σπίτι μου, στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη, από σπουδαίους καλλιτέχνες που μπαινοέβγαιναν, όπως ο Ανδρέας Βουτσινάς και ο Μάνος Χατζιδάκις, ο οποίος ήταν στενός φίλος του πατέρα μου, και μου άφησαν πολλά ως μνήμες, εικόνες, μυρωδιές, τα πάντα.

Από την άλλη, στο σπίτι μας σύχναζαν πολλοί ηθοποιοί του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Η αίσθηση του θεατρίνου έχει γράψει μέσα μου από παιδί, αν και βρισκόμουν σε μία ηλικία που δεν καταλάβαινα ποιοι ακριβώς ήταν. Η έννοια των παρασκηνίων και των υποσκηνίων, όλων των χώρων που απαρτίζουν την πίσω πλευρά του θεάτρου, είναι κάτι που έχει χαραχτεί βαθιά μέσα μου ως μνήμη, την οποία ανακλώ πολύ συχνά στις σκηνοθεσίες μου.

Όπως θα συμβεί και στον «Αυτόχειρα», που ετοιμάζω τώρα, όπως συνέβη και στον «Αρίστο». Είναι σαν να αφιερώνω κάθε μου παράσταση στους θεατρίνους. Απλά, καθαρά και μαγικά, είναι ένα εργαλείο που μπορεί να πάρει διάσταση σε μια παράσταση. Βυθιζόμουν κάτω από μία σκηνή στο Κρατικό Θέατρο και άκουγα την παράσταση να παίζεται από πάνω μου και τα σανίδια να τρίζουν από τα τακούνια των πρωταγωνιστριών. Αυτή είναι η ατμόσφαιρα που προσπαθώ να επαναφέρω στις σκηνοθεσίες μου. Σίγουρα, στην αρχή της καριέρας μου, αποτέλεσε εμπόδιο ή προσπάθειά μου να πείσω τους άπιστους πιο άπιστους ότι επιχειρώ τα δικά ου βήματα. Προσπαθούσα α κάνω αυστηρά προσωπικές δουλειές, με το ρίσκο της αποτυχίας, προκειμένου να πείσω ότι είμαι εδώ, ότι θέλω να κάνω αυτήν τη δουλειά ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι γονείς μου».

Η συνεργασία του με τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού

Για τη συνεργασία του με τη μητέρα του και το γεγονός ότι την σκηνοθέτησε είπε: «Δεν ήταν σαν να σκηνοθετούσα οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό, υπήρχε μια πολύ ειδική συνθήκη. Δεν θα το χαρακτήριζα ως ορόσημο. Θα έλεγα πως ήταν ένα πολύ ωραίο προχώρημα για τη σχέση μας. Νομίζω πως και οι δύο μοιραστήκαμε μια πολύ όμορφη εμπειρία».

Ο γάμος του με τη Δανάη Μιχαλάκη

Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον γάμο του με την επίσης ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη: «Όχι, ο γάμος δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Υποθέτω πως θα αλλάξει αν έρθει ένα παιδί. Με τη Δανάη είμαστε όπως ήμαστε και πριν, αγαπιόμαστε το ίδιο, βιώνουμε την καθημερινότητά μας με τον ίδιο τρόπο». Στην ερώτηση αν θα ήθελαν ένα παιδί απαντά: «Υπάρχει ως σκέψη, αλλά όχι ως πλάνο. Όποτε έρθει, καλοδεχούμενο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου