Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Καρλάκη: Το…θείο δώρο και η φωνή του Αντώνη Βαρδή στο νέο της τραγούδι

καρλάκη

Τα αληθινά δάκρυα στο video clip και οι 1.000.000 και πλέον προβολές στο YouTube
Κρατά στα χέρια της ένα «δώρο». Ετσι αποκαλεί η Μαρία Καρλάκη την τεράστια επιτυχία «Πάρε µε αγκαλιά», ένα ανέκδοτο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή, που ερµηνεύει η ίδια, σε στίχους της Ολγας Βλαχοπούλου.

Είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνης ερµηνεύει τραγούδι του τεράστιου συνθέτη µετά τον θάνατό του… Μάλιστα, η φωνή του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή ακούγεται στο νέο τραγούδι, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. Μετά τη συνεργασία της µε τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Ηλία Φιλίππου στην επιτυχία «Κάτι δεν κάναµε καλά», η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία βαδίζει πλέον σε έντεχνα καλλιτεχνικά µονοπάτια, βιώνει ίσως την πιο ευτυχισµένη στιγµή στην καλλιτεχνική πορεία της έως τώρα.

Το τραγούδι που κυκλοφορεί από τη Heaven Music ξεπέρασε τις 1.000.000 προβολές στο Υoutube. Μετά από δύο πολύ επιτυχηµένες εµφανίσεις της στη µουσική σκηνή «Σφίγγα», η ταλαντούχα τραγουδίστρια συνεχίζει τα live της, ενώ στις 10 Μαρτίου υποδέχεται ως guest τον Χρήστο Δάντη. «Χαίροµαι πάρα πολύ που το τραγούδι αυτό το αγκάλιασε ο κόσµος. Δώσαµε όλη την αγάπη και την προσήλωσή µας µε τον σεβασµό που έπρεπε να δείξουµε στον τεράστιο Αντώνη Βαρδή και φυσικά όλο αυτό δεν θα γινότανε χωρίς τη συγκατάθεση του Γιάννη Βαρδή. Η Όλγα Βλαχοπούλου έγραψε τους µοναδικούς αυτούς, υπέροχους στίχους, που ολοκλήρωσαν αυτό το θείο δώρο που έχω στα χέρια µου», λέει στο «S».

Το τραγούδι ξεκινά µε τη φωνή του Αντώνη Βαρδή… «Το “να, να, να”, όπως και το σφύριγµα που ακούγεται στο τέλος του τραγουδιού, είναι του Αντώνη Βαρδή. Όσοι είναι στον χώρο ξέρουν ότι τα τραγούδια που έγραφε τα έγραφε µε “να, να, να” ή µε σφύριγµα. Και τις κιθάρες που ακούγονται µέσα στο τραγούδι τις παίζει ο ίδιος ο Αντώνης Βαρδής. Είναι τόσο συγκινητικό όλο αυτό. Οι δεύτερες φωνές που ακούγονται στο ρεφρέν είναι του Γιάννη Βαρδή και το µπουζούκι που ακούτε είναι ο “τεράστιος” Μανώλης Καραντίνης», δηλώνει η Μαρία Καρλάκη και εξηγεί πόσο ευγνώµων νιώθει.

«Εµένα ο Αντώνης Βαρδής µου γέµισε συναισθήµατα την ψυχή µου. Όταν ξεκινάει το τραγούδι, έχω το ίδιο ρίγος όποτε τον ακούω. Το τραγούδι που ακούτε είναι η φωνή η αρχική που έκανα στο demo. Από τη συγκίνηση έκλαιγα, ήµουν τόσο φορτισµένη γι’ αυτό στο video clip, που κλαίω, είναι στ’αλήθεια. Είναι θείο δώρο για εµένα και θα ευγνωµονώ αιωνίως τον Γιάννη Βαρδή, γιατί χωρίς εκείνον δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά. Ξέρω ότι είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί τραγούδι µετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή… Τον ευχαριστώ και τον ευγνωµονώ αιωνίως. Ξέρω ότι ο Αντώνης Βαρδής επέλεγε πολύ προσεκτικά πού θα δώσει τα τραγούδια του, µε κριτήριο τη φωνή, και χαίροµαι που ο Γιάννης εµπιστεύτηκε τη φωνή µου».

Τέλος, η Μαρία Καρλάκη νιώθει πως αυτό το τραγούδι της το έστειλε η µητέρα της. «Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε µε παρόµοιο τρόπο µε τη µητέρα µου και νοµίζω ότι αυτό ήταν ένα δώρο από εκείνη από εκεί πέρα πάνω», καταλήγει.

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 4/3

Πηγή: Parapolitika.gr 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00