Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Aντίγονη Κουλουκάκου: «Eίσαι καλλιτέχνιδα δεν είσαι μοντέλο»

«Ήμουν συγκλονιστικά αδύνατη με φράντζα και περίεργη εμφάνιση». «Δεν ήμουν το πρότυπο ομορφιάς».

Η αφοπλιστική Aντίγονη Κουλουκάκου υποδύεται την  Ιουλία από τη «Γη της ελιάς» φωτογραφήθηκε για το Hello και μίλησε για τη ζωή της.

Η ηθοποιός εχει τις ρίζες της από τη Μάνη αλλά έζησε για πολλά χρόνια στην Ιταλία με την οποία διατηρεί στενούς δεσμούς δουλεύοντας ως μοντέλο.

Τι δηλώνει για τη μανιάτικη καταγωγή της

«Είμαι πολύ περήφανη για τις ρίζες μου και το παρελθόν μου αλλά ζω στο παρόν. Σίγουρα στο DNA μας υπάρχει ένας δυναμισμός και μια σκληρότητα θα έλεγα με την έννοια της δικαιοσύνης».

«Ο Αντριάνο Τσελεντάνο ήταν εκείνος που μου είχε πει “Αντιγόνη είσαι καλλιτέχνιδα δεν είσαι μοντέλο. Τον θεωρώ επαγγελματικό πατέρα μου (…) Έγινα ηθοποιός χωρίς να το επιλέξω, η ζωή μου το υπέδειξε» αναφέρει στη συνέντευξή της.

Ο έρωτας των γονιών της

«Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στην Αθήνα και ουσιαστικά ο πατέρας μου έκλεψε τη μητέρα μου επειδή ο παππούς μου δεν τον ήθελε. Ο πατέρας της μητέρας μου ήταν πολύ σκληρός άνθρωπος αλλά η μητέρα μου τον δικαιολογούσε.Όταν έχασα τον πατέρα μου κατάλαβα τι σημαίνει αυτός ο πόνος, ο οποίος δεν συγκρίνεται ούτε κατά προσέγγιση με ό,τι μπορεί που υποπτευόμουν».

 

«Δεν ήμουν το πρότυπο ομορφιάς. Τις εποχές που ήμουν εγώ μοντέλο μεσουρανούσαν η Κάτια Ζυγούλη, η Βίκυ Καγιά και η Κατερίνα Γεωργίαδου.

Η Κάτια περπατούσε στον δρόμο και το κεφάλι σου γύριζε ακούσια, έχει τα πιο ωραία σχηματισμένα μάτια.

Εγώ τι ήμουν; Ήμουν συγκλονιστικά αδύνατη με φράντζα και περίεργη εμφάνιση».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου